بال کبابی به سبک چینی!
بسیاری از ما ایرانی ها بال و کتف مرغ را دوست داریم اما بیشتر ما وقتی پیکنیک می رویم آن را کباب می کنیم. اما روش دیگری نیز برای تهیه آن وجود دارد. در این مطلب، روش تهیه آن را به سبک چینی به شما آموزش داده ایم شاید دوست داشته باشید.
برترین ها: بسیاری از ما ایرانی ها بال و کتف مرغ را دوست داریم اما بیشتر ما وقتی پیکنیک می رویم آن را کباب می کنیم. اما روش دیگری نیز برای تهیه آن وجود دارد. در این مطلب، روش تهیه آن را به سبک چینی به شما آموزش داده ایم شاید دوست داشته باشید.
• تعداد: 12 نفر
• زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
• زمان خوابیدن در مواد: یک ساعت
• زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم
• ۱۲ عدد بال مرغ
• یک پیمانه کوکاکولا
• ¼ پیمانه سویا سس کم نمک
• دو قاشق غذاخوری سرکه سفید
• ۳ عدد زنجبیل کوچک و تازه
• 2 حبه سیر رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
• یک قاشق غذاخوری کنجد بوداده
طرز تهیه
۱. بال های مرغ را تمیز کنید، بشویید و خشک کنید. آنها را داخل کیسه پلاستیکی در کاسه بگذارید.
۲. برای تهیه چاشنی، در یک کاسه کوچک، کوکاکولا، سرکه، سیر، زنجبیل و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. مواد را داخل کیسه بال ها بریزید و کیسه را تکان دهید. آنها را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. سپس آنها را آبکش کنید تا مواد اضافه از مرغ ها جدا شوند.
۳. در یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم بال های مرغ را ده دقیقه تفت دهید تا طلایی و برشته شوند. باقی مانده چاشنی را روی بال ها بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم نیم جوش شوند. ۵ دقیقه در تابه را بگذارید. دوباره در را بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا مرغ ها دیگر صورتی یا خام نباشند. آنها را داخل بشقاب بریزید و با کنجد سرو کنید.
ارسال نظر