۷۲۷۷
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

ماهي ليمويي

ماهي را بشوييد، خشك كنيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد. ۴ تا ۵ دقيقه در روغن خيلي كم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالاي فر سرخ كنيد تا پخته و نرم شود.

ماهي ليمويي

ماهي ليمويي

مواد لازم :
  • ماهي شير يا قزل‌آلا به قطر 2 سانت: 600 گرم
  • گشنيز تازه خرد شده: يك‌چهارم فنجان
  • نمك و فلفل: به‌ميزان لازم
  • كره آب شده: يك قاشق غذاخوري
  • پوست ليموترش رنده شده: يك قاشق مرباخوري
  • روغن: به ميزان لازم
  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري


روش تهیه :

ماهي را بشوييد، خشك كنيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد. 4 تا 5 دقيقه در روغن خيلي كم با فاصله 10 تا 15 سانت از شعله بالاي فر سرخ كنيد تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهي فرو رفت و ماهي با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنيز را با كره آب شده،‌ پوست ليمو و آبليمو مخلوط كنيد، روي ماهي بريزيد و سرو كنيد. (4 نفر)

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

ماهي ليمويي


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج