ماهي ليمويي
ماهي را بشوييد، خشك كنيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد. ۴ تا ۵ دقيقه در روغن خيلي كم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالاي فر سرخ كنيد تا پخته و نرم شود.
- ماهي شير يا قزلآلا به قطر 2 سانت: 600 گرم
- گشنيز تازه خرد شده: يكچهارم فنجان
- نمك و فلفل: بهميزان لازم
- كره آب شده: يك قاشق غذاخوري
- پوست ليموترش رنده شده: يك قاشق مرباخوري
- روغن: به ميزان لازم
- آبليمو: يك قاشق غذاخوري
روش تهیه :
ماهي را بشوييد، خشك كنيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد. 4 تا 5 دقيقه در روغن خيلي كم با فاصله 10 تا 15 سانت از شعله بالاي فر سرخ كنيد تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهي فرو رفت و ماهي با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنيز را با كره آب شده، پوست ليمو و آبليمو مخلوط كنيد، روي ماهي بريزيد و سرو كنيد. (4 نفر)
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر