۷۲۷۵
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

باربكيو سرشانه

چربي اضافه گوشت را بگيريد و گوشت را در سيني فر بگذاريد. آب، پياز، سس سياه، سركه، پودر چيلي، سير، قرص گوشت و فلفل تند را مخلوط كنيد و روي گوشت‌ها بريزيد

برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم :
  • گوشت سرشانه گوساله: 1700 گرم
  • آب: سه‌چهارم فنجان
  • پياز خرد شده: يك عدد
  • پودر چيلي: يك قاشق غذاخوري
  • سركه سيب: 2 قاشق غذاخوري
  • فلفل قرمزتند: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • قرص گوشت: يك عدد
  • سير له شده: 2 حبه
  • سس سياه: 3 قاشق غذاخوري
  • سس كباب باربكيو: يك ونيم فنجان


روش تهیه :

چربي اضافه گوشت را بگيريد و گوشت را در سيني فر بگذاريد. آب، پياز، سس سياه، سركه، پودر چيلي، سير، قرص گوشت و فلفل تند را مخلوط كنيد و روي گوشت‌ها بريزيد سپس با فويل روي گوشت را بپوشانيد. سيني را با حرارت 325 درجه فارنهايت حدود 3 ساعت در فر بگذاريد و در اين مدت يك‌بار گوشت را بچرخانيد سپس گوشت را در ظرف سرو بگذاريد، آب گوشت را نريزيد و با كارد تيزي ببريد و با سس باربكيو سرو كنيد. (10 تا 12 نفر)

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج