باربكيو سرشانه
چربي اضافه گوشت را بگيريد و گوشت را در سيني فر بگذاريد. آب، پياز، سس سياه، سركه، پودر چيلي، سير، قرص گوشت و فلفل تند را مخلوط كنيد و روي گوشتها بريزيد
- گوشت سرشانه گوساله: 1700 گرم
- آب: سهچهارم فنجان
- پياز خرد شده: يك عدد
- پودر چيلي: يك قاشق غذاخوري
- سركه سيب: 2 قاشق غذاخوري
- فلفل قرمزتند: يكهشتم قاشق مرباخوري
- قرص گوشت: يك عدد
- سير له شده: 2 حبه
- سس سياه: 3 قاشق غذاخوري
- سس كباب باربكيو: يك ونيم فنجان
روش تهیه :
چربي اضافه گوشت را بگيريد و گوشت را در سيني فر بگذاريد. آب، پياز، سس سياه، سركه، پودر چيلي، سير، قرص گوشت و فلفل تند را مخلوط كنيد و روي گوشتها بريزيد سپس با فويل روي گوشت را بپوشانيد. سيني را با حرارت 325 درجه فارنهايت حدود 3 ساعت در فر بگذاريد و در اين مدت يكبار گوشت را بچرخانيد سپس گوشت را در ظرف سرو بگذاريد، آب گوشت را نريزيد و با كارد تيزي ببريد و با سس باربكيو سرو كنيد. (10 تا 12 نفر)
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر