مانیکوتی بوقلمون و بروکلی
مانیکوتی نوعی پاستای ایتالیایی به شکل لوله های بزرگ است که داخل آن را پر از پنیر، گوجه و ... می کنند. مانیکوتی به معنای "آستین کوتاه" است.
برترین ها: مانیکوتی نوعی پاستای ایتالیایی به شکل لوله های بزرگ است که داخل آن را پر از پنیر، گوجه و ... می کنند. مانیکوتی به معنای "آستین کوتاه" است.
مواد لازم:
• ۸ عدد پاستای مانیکوتی نپخته
• 340 گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
• ۱ عدد پیاز متوسط، خرد شده (حدود نیم فنجان)
• نیم قاشق چایخوری سیر و نمک
• ۱ بسته ماست بدون چربی ساده
• یک و نیم فنجان بروکلی خرد شده
• یک و نیم فنجان پنیر موزارلا، رنده شده
• 1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
• ۱ بسته ۴۰۰ گرمی سس پاستا با طعم گوجه
دستور تهیه:
۱. فر را بگذارید روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شود. ظرف فر را با اسپری آشپزی چرب کنید.
۲. پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید و با آب سرد آبکشی کنید. در ماهیتابه ای، بوقلمون، پیاز و سیر و نمک را روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه بپزید و دائماً هم بزنید تا گوشت دیگر صورتی رنگ نباشد. سپس از روی حرارت بردارید و ماست، بروکلی، نیم فنجان پنیر و ادویه ایتالیایی را اضافه کنید.
۳. نیم فنجان سس پاستا را در ظرف فر بریزید و پخش کنید. با قاشق از مخلوط گوشت داخل پاستاها بریزید و در ظرف فر بچینید. بقیه سس را روی پاستاها بریزید. روی ظرف را فویل بکشید و حدود ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا داغ و حبابدار شوند. بقیه پنیر را روی آن بپاشید و ۵ دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود.
ارسال نظر