طرز تهیه استراگانوف، غذای کلاسیک اروپایی
این غذای خوشمزه و کلاسیک اروپای شرقی را به راحتی می توانید با همان کیفیت غذاهای رستورانی در خانه درست کنید.
وب سایت بدونیم: این غذای خوشمزه و کلاسیک اروپای شرقی را به راحتی می توانید با همان کیفیت غذاهای رستورانی در خانه درست کنید.
مواد مورد نیاز:
- ۳ قاشق غذاخوری کره
- ۲۳۰گرم قارچ خرد شده
- ۱عدد پیاز متوسط خرد شده
- ۲حبه سیر خرد شده
- ۴۵۰گرم گوشت چرخ کرده
- ۲قاشق چای خوری پودر فلفل پاپریکا
- ۴پیمانه آب گوشت
- ۱و نیم قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق چای خوری فلفل
- ۲۳۰گرم نودل
- ۱قاشق غذاخوری نشاسته
- ¾ پیمانه ماست یونانی
- ۱قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- ¼ پیمانه آب
طرز تهیه :
۲قاشق غذاخوری کره را داخل تاوه آب کنید. قارچ ها را داخل تاوه بریزید و نمک را اضافه و ۵ دقیقه قارچ ها را تفت دهید. سپس قارچ ها را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
۱ قاشق غذاخوری کره باقیمانده را دوباره داخل همان تاوه بریزید و سیر و پیاز را به مدت ۵ دقیقه در حرارت پایین تفت دهید. سپس گوشت را اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت بدهید.
بعد از این که گوشت سرخ شد فلفل، نمک و فلفل پاپریکا و آب را اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه که مقدار آب به نصف رسید تاوه را از روی شعله بردارید.
۴ پیمانه آب گوشت را داخل تاوه بریزید و قارچ و نودل را اضافه کنید و ۶ دقیقه تفت دهید.
اگر سس غذا به اندازه کافی لعابدار و غلیظ نیست ¼ پیمانه از آن را داخل ظرف دیگری بریزید نشاسته را در آن حل کنید و دوباره به داخل تاوه برگردانید.
وقتی نودل ها کاملا نرم شدند ماست را اضافه کنید و مقداری هم جعفری اضافه کنید.
نظر کاربران
نودل رو ابکش کرده بریزیم یا خشک؟؟