۷۲۶۳۰۶
۱ نظر
۵۰۸۳
۱ نظر
۵۰۸۳
پ

طرز تهیه استراگانوف، غذای کلاسیک اروپایی

این غذای خوشمزه و کلاسیک اروپای شرقی را به راحتی می توانید با همان کیفیت غذاهای رستورانی در خانه درست کنید.

وب سایت بدونیم: این غذای خوشمزه و کلاسیک اروپای شرقی را به راحتی می توانید با همان کیفیت غذاهای رستورانی در خانه درست کنید.

مواد مورد نیاز:

  • ۳ قاشق غذاخوری کره
  • ۲۳۰گرم قارچ خرد شده
  • ۱عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۲حبه سیر خرد شده
  • ۴۵۰گرم گوشت چرخ کرده
  • ۲قاشق چای خوری پودر فلفل پاپریکا
  • ۴پیمانه آب گوشت
  • ۱و نیم قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل
  • ۲۳۰گرم نودل
  • ۱قاشق غذاخوری نشاسته
  • ¾ پیمانه ماست یونانی
  • ۱قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ¼ پیمانه آب

طرز تهیه استراگانوف، غذای کلاسیک اروپایی

طرز تهیه استراگانوف، غذای کلاسیک اروپایی

طرز تهیه :

۲قاشق غذاخوری کره را داخل تاوه آب کنید. قارچ ها را داخل تاوه بریزید و نمک را اضافه و ۵ دقیقه قارچ ها را تفت دهید. سپس قارچ ها را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

طرز تهیه استراگانوف، غذای کلاسیک اروپایی

۱ قاشق غذاخوری کره باقیمانده را دوباره داخل همان تاوه بریزید و سیر و پیاز را به مدت ۵ دقیقه در حرارت پایین تفت دهید. سپس گوشت را اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت بدهید.

طرز تهیه استراگانوف، غذای کلاسیک اروپایی

بعد از این که گوشت سرخ شد فلفل، نمک و فلفل پاپریکا و آب را اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه که مقدار آب به نصف رسید تاوه را از روی شعله بردارید.

طرز تهیه استراگانوف، غذای کلاسیک اروپایی

۴ پیمانه آب گوشت را داخل تاوه بریزید و قارچ و نودل را اضافه کنید و ۶ دقیقه تفت دهید.

طرز تهیه استراگانوف، غذای کلاسیک اروپایی

اگر سس غذا به اندازه کافی لعابدار و غلیظ نیست ¼ پیمانه از آن را داخل ظرف دیگری بریزید نشاسته را در آن حل کنید و دوباره به داخل تاوه برگردانید.

طرز تهیه استراگانوف، غذای کلاسیک اروپایی

وقتی نودل ها کاملا نرم شدند ماست را اضافه کنید و مقداری هم جعفری اضافه کنید.

طرز تهیه استراگانوف، غذای کلاسیک اروپایی

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • زری

    نودل رو ابکش کرده بریزیم یا خشک؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج