کیک گلابی برگردان؛ دسری شیک و خاص
کیک گلابی برگردان از آن دسته کیکهای خوشمزه و با ظاهری فوق العاده است که میتوانید به راحتی تهیه کرده و در میهمانیها سرو کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی: کیک گلابی برگردان از آن دسته کیکهای خوشمزه و با ظاهری فوق العاده است که میتوانید به راحتی تهیه کرده و در میهمانیها سرو کنید.
مواد لازم:
- شکر قهوه ای: 110 گرم
کره: ۲۸ گرم
گلابی خرد شده: 338 گرم
شکر: ۱۳۳ گرم
تخم مرغ: 100 گرم
وانیل: ۴ گرم
آرد: 156 گرم
طرز تهیه:
- فر را بر روی 180 درجه سانتی گراد یا 360 درجه فارنهایت روشن می کنیم.
- داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آرد روی کاغذ می ریزیم.
- شکر قهوه ای و کره خرد شده را داخل ماهیتابه روی حرارت حدود 5 دقیقه بگذارید تا کره آب شود، بعد آن را از روی حرارت بردارید.
- گلابی ها را نازک برش داده کنار هم و نزدیک به هم داخل قالب بچینید.
- درون کاسه همزن کره و شکر را 3 تا 4 دقیقه به سرعت متوسط بزنید تا کرمی شود.
- بعد دانه دانه تخم مرغ ها و بعد وانیل را اضافه کنید.
- درون یک کاسه دیگر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و با سرعت کم بزنید.
- بعد آرد را به مواد کره ای اضافه کنید.
- داخل قالب، اول گلابی، سپس شکر قهوه ای و کره ذوب شده، سپس مواد آماده شده را می ریزیم.
- همه مواد را به مدت 30 دقیقه داخل فر می گذاریم.
نظر کاربران
با توجه به دستور انگار در مواد اولیه باید دو میزان کره وجود داشته باشه یکی برای داخل کیک یکی برای ذوب کردن با شکر قهوه ای ... ولی فقط یک میزان درج شده لطفا بررسی کنید.