امان از این غذاهای خارجکی!
اگر جزو آنهایی هستید که امتحان طعم های جدید را دوست دارید و نمی خواهید همه غذاهایتان به انواع برنج و خورش محدود شود، این مطلب را مطالعه کنید.این غذاها برای وعده اصلی مناسب نیستند بلکه به عنوان میان وعده، اسنک یا پیش غذا میل می شوند.
برترین ها: علاقه خانواده های ایرانی به غذاهای بین المللی دو حالت دارد: یا دوست دارند یا ندارند. افرادی قدیمی و سنتی که غذاهای خارجی را اصلا غذا نمی دانند. اما برعکس، بسیاری از جوانان و نوجوان ها و مخصوصا تازه عروس ها خیلی دوست دارند انواع خوراکی های عجیب و غریب با اسم های سخت درست کنند و دست پخت خود را به رخ مادر یا خواهر شوهر بکشند.
اگر جزو آنهایی هستید که امتحان طعم های جدید را دوست دارید و نمی خواهید همه غذاهایتان به انواع برنج و خورش محدود شود، این مطلب را مطالعه کنید. البته قبل از اینکه دادتان به آسمان بلند شود که اینها که خیلی کم حجم هستند باید بگوییم این غذاها برای وعده اصلی مناسب نیستند بلکه به عنوان میان وعده، اسنک یا پیش غذا میل می شوند و بسیار هم خوشمزه هستند.
کباب چوبی چیکن تریاکی
• تعداد: 24 عدد
• زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
• ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
• 12 ورقه ژامبون
• ۶ عدد پیازچه خرد شده
• یک پیمانه فلفل دلمه ای خلالی
• ۱/۳ پیمانه سس تریاکی
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. مرغ های را به ۲۴ مکعب ۳ سانتی متری برش بزنید. مرغ ها را داخل ورقه های ژامبون بپیچید. یک تکه پیازچه، یک خلال فلفل دلمه و یک تکه مرغ پیچیده در ژامبون را داخل سیخ چوبی بکشید. آنها را داخل ظرفی نچسب بچینید و به مدت ۸ دقیقه داخل فر بگذارید.
۲. سس تریاکی را روی آنها بمالید و دوباره ۱۶ دقیقه دیگر بپزید تا ژامبون ها طلایی شوند.
لقمه های گوشت قلقلی
• تعداد: ۲۴ عدد
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: ۲ ساعت
مواد لازم
• یک عدد پیاز قرمز کوچک، خلالی
• 24 عدد گوشت قلقلی پخته شده (700 گرم گوشت چرخکرده)
• ۸۰۰ گرم سس گوجه فرنگی
• یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
• نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• 6 ورقه پنیر چدار
• ۴ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
• 24 عدد نان همبرگر بسیار کوچک
طرز تهیه
1. پیازها را کف تابه بچینید. روی آنها گوشت قلقلی ها را بگذارید. در یک کاسه، سس گوجه فرنگی، سرکه بالزامیک و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و روی گوشت داخل تابه برزید.
2. در تابه را بگذارید و به مدت 2 ساعت آنها را بپزید.
3. برای سرو، پنیر، گوجه فرنگی و گوشت را روی نان بگذارید و لایه رویی نان را روی آنها قرار دهید.
کوکتل دودی پیچیده در ژامبون شکری
• تعداد: 45 عدد
• زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
• زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
• روغن
• 450 گرم کوکتل دودی
• ۱۵ ورقه ژامبون
• ¾ پیمانه شکر قهوه ای
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک ظرف مستطیلی فویل قرار دهید و روی آن روغن بزنید تا چرب شود.
2. هر کدام از سوسیس ها را لای ژامبون بپیچید و اضافه ژامبون را برش دهید. برای ماندن ژامبون در جای خود از خلال دندان کمک بگیرید.
3. شکر قهوه ای را داخل کیسه پلاستیکی بریزید. کوکتل ها را داخل کیسه بیندازید و خوب هم بزنید. سپس سوسیس ها را داخل ظرف آماده شده بچینید و 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند. این غذا را باید گرم و داغ سرو کنید.
نظر کاربران
سس تریاکی چیه؟ با سوخته درست میشه؟ :)))