۷۲۱۵۸۶
۱ نظر
۵۰۱۴
۱ نظر
۵۰۱۴
پ

طرز تهیه کوکی جو پرک با تزئین گیلاسی

کوکی دسری خوشمزه و محبوب بچه هاست که انواع مختلفی دارد در این مطلب طرز تهیه کوکی با جوپرک و گیلاس را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که لذت ببرید.

ماهنامه کیک و شیرینی: کوکی دسری خوشمزه و محبوب بچه هاست که انواع مختلفی دارد در این مطلب طرز تهیه کوکی با جوپرک و گیلاس را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که لذت ببرید.

مواد لازم:

  • کره: 60 گرم
    شکر: ۶۰ گرم
    تخم مرغ: یک عدد
    وانیلین: یک چهارم قاشق چای خوری
    آرد: 115 گرم
    جوپرک: به مقدار لازم
    گیلاس: تعدادی

طرز تهیه کوکی جو پرک با تزئین گیلاسی

طرز تهیه:

  1. کره و شکر را با همزن بزنید تا صاف و سبک شود.
  2. سپس تخم مرغ و وانیلین را بیفزایید و هم بزنید تا رنگ مایه روشن شود.
  3. بعد آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست آورید.
  4. از خمیر به اندازه یک قاشق چای خوری برداشته در دست گرد کرده.
  5. در جوپرک بغلتانید و در سینی چرب شده بچینید.
  6. کوکی ها را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه بپزید.
  7. بعد از پخت و خنک شدن روی هر کدام یک گیلاس بگذارید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فیروزه

    من درست کردم بی نظیر شد. سپاس

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج