طرز تهیه لگیمات
این شیرینی، چون از شیره خرما درست میشود در واقع یک نوع شیرینی سالم میباشد و بخصوص برای بچهها مفید پر کالری، پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک میباشد.
وب سایت سر آشپز پاپیون : شیرینی لگیمات یک نوع شیرینی سنتی ایرانی است که معروف ترین نوع آن در شهرهای جنوب کشور (بوشهر) تهیه می شود.
مواد لازم:
- مایه خمیر (مخمر) ۱ قاشق چای خوری
- نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
- روغن مایع ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- شیره خرما ۱ پیمانه
- آب ۲ پیمانه
- آرد گندم ۲ پیمانه
طرز تهیه:
- ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر شود
- بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریختخه ودر جای نسبتا گرم به مدت ۲-۳ ساعت نگهداری میکنیم تا به اصطلاح خمیر برسد
- پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم میزنیم وهمراه با نشاسته به خمیر اضاف میکنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید
- خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه)ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و میپزیم تا طلائی رنگ شود
- سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش میریزیم.
- شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید میتوانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.
نظر کاربران
خیلی خیلی خوش مزه ست
ما با ی مواد دیگه درست میکنیم
پاسخ ها
چ موادي؟؟؟
ما بوشهریا ازخرما به جای شیره آن استفاده می کنیم اینگونه که گلوله های خرما کوچک درست می کنیم وآن رادرون خمیر می زنیم بعد سرخ می کنیم