نحوه خشک کردن میوهها در فِر
یکی از تنقلات مفید و خوشمزه میوههای خشک شده هستند. میتوانید این میوهها را به عنوان یک خوردنی مفید برای بچهها درست کنید و از آن ها به جای تنقلات ناسالم استفاده کنید.
وب سایت سر آشپز پاپیون: میوه های خشک میتونه یک میان وعده عالی باشه برامون.
مواد لازم:
- میوه دلخواه(دست چین و سفت) به مقدار لازم
- آب ۱ لیوان
- شکر ۱ لیوان
طرز تهیه:
- برای تهیه میوه خشک ابتدا یک قابلمه مناسب را با یک لیوان آب پر می کنیم و سپس یک لیوان شکر به آن اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید و غلیظ شود . حدود پانزده دقیقه طول می کشد تا شربت آماده شود.
- سپس میوه های مورد نظر را به صورت خلالی یا چیپسی برش می زنیم و داخل شربت می زنیم و کمی تکان می دهیم تا شربت اضافی از روی میوه بریزد. توجه داشته باشید که شربت باعث می شود میوه خشک ما زمان آماده شدن سیاه نشود.
- یک کاغذ روغنی کف سینی فر می اندازیم تا میوه ها پس از خشک شدن به کف سینی فر نچسبند و میوه ها روی آن می چینیم ، فر را روی کمترین درجه حرارت ممکن روشن می کنیم سپس سینی را داخل فر می گذاریم و تا زمان خشک شدن میوه ها صبر می کنیم.
- زمان خشک شدن میوه ها به ضخامت آنها بستگی دارد و حدودا بین یک تا سه ساعت زمان می برد . بعد از خشک شدن میوه ها می توانید آنها را در یخچال یا محیط خشک و خنک منزل دور از نور خورشید نگهداری کنید.
- راه های دیگر هم هست که بدون فر میوه ها را خشک کنیم مثلا با دستگاه خشک کن میوه ، هواپز ، مایکروفر ، بخاری یا شوفاژ منزل ! برای چیپس کردن میوه ها توجه داشته باشید که از میوه های دست چین شده و سفت استفاده نمایید.
سایر نکات:
- برای چیپس کردن میوه ها توجه داشته باشید که از میوه های دست چین شده و سفت استفاده نمایید.
- از انواع میوه ها مانند سیب ، شلیل ، آناناس ، موز ، پرتقال ، توت فرنگی ، کیوی ، خرمالو ، آلو و … می توانید برای تهیه چیپس میوه استفاده کنید . استفاده بیش از حد از شربت باعث می شود میوه ها بسوزند پس حتما در این مورد دقت کافی داشته باشید.
- این میوه های خشک را می توانید مانند تنقلات در زمستان مصرف نمایید. حتی می توانید در عید نوروز به عنوان آجیل در کاسه چیده و در سفره هفت سین قرار دهید.
نظر کاربران
عالی
عالی