نان پیاز و گردو، تجربهای جدید و خوشمزه
با پیاز و گردو و خمیر یوفکا یک نان متفاوت و خوشمزه تهیه کنید.
ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: با پیاز و گردو و خمیر یوفکا یک نان متفاوت و خوشمزه تهیه کنید.
میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر
مواد لازم:
- خمیر یوفکا: به مقدار لازم
- پیاز (ریز خرد شده): 200 گرم
- گردو درشت خرد شده
- روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم سس:
- شیر: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
روغن مایع: 90 میلی لیتر
مواد لازم رویه:
- زرده تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه:
- روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
- پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
- گردوی درشت خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید و نمک فلفل سیاه بزنید.
- برای تهیه سس، شیر، تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
- خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید
- سس را روی آن بمالید.
- مخلوط پیاز و گردو را روی آن پخش کنید.
- خمیر را رول کنید و سپس رول خمیر را به شکل گل دور خود حلقه کنید.
- آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید
- زرده تخم مرغ روی آنها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
- سپس سرو کنید.
نظر کاربران
تو این شرایط فقط پیاز و نمکشو دارم.
پاسخ ها
الهی! اینترنت و سواد هم داری.