۷۱۱۰۵۷
۹ نظر
۵۱۳۵
۹ نظر
۵۱۳۵
پ

شیرینی آب دندون، همان نان برنجی شمالی!

این شیرینی، چون بینهایت ترده و تو دهن آب میشه بهش آب دندون میگن. این یه شیرینی سنتی آملی هاس که هر وقت شادی تو راهه میپزن مثل عید نوروز یا عروسی و یا موقعی که کسی به سفر زیارتی رفته باشه.

وب سایت سرآشپز پاپیون: این شیرینی چون بینهایت ترده و تو دهن آب میشه بهش آب دندون میگن.این یه شیرینی سنتی آملی هاس که هر وقت شادی تو راهه میپزن مثل عید نوروز یا عروسی و یا موقعی که کسی به سفر زیارتی رفته باشه

مواد لازم:

  • کره یا روغن جامد ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • پودر قند ۱ لیوان
  • هل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
  • آرد برنج نرم ۳ لیوان

شیرینی آب دندون، همان نان برنجی شمالی!
طرز تهیه:

  1. ابتدا کره یا روغن رو باهمزن خوب هم میزنیم سپس پودرقند و تخم مرغو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد بکینگ پودر و هل و وانیل را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
  2. سپس نوبت اضافه کردن آرد برنجه آرد رو اضافه میکنیم و همه مواد رو با قاشق یا دست مخلوط میکنیم شاید ازاین مقدار آرد بیشترببره تا جایی کم کم آرد اضافه کنین که هم خمیر به دست نچسبه هم خمیر زیاد سفت نشه یه خمیره لطیفی باید باشه .
  3. واینکه ببینین خمیر نیاز به آرد داره یا نه به اندازه یه گلوله کوچیک از خمیر بردارین و مثل شکل شیرینی درش بیارین و بذارین تو فر و اجازه بدین بپزه اگه مثل کلوچه پخش شد و وارفت بدونین که خمیرتون نیاز به آرد داره اگه نه همون حالت موند که دیگه نیازی به اضافه کردن آرد نیست.
  4. نکته خیلی مهمه این شیرینی مدت زمانه ورز دادن خمیرشه یعنی هرچی بیشتر ورزش بدی شیرینیت ترد تر میشه اگه عجله ندارین بذارین یه روز تو یخچال بمونه اگه نه که همون لحظه که خیلی ورزش دادین درستش کنید شاید ورز دادنش به ۱ تا ۲ ساعتم برسه.
  5. حالا همه خمیر به اندازه گردی مثل شکل شیرینی بالا دربیارین و روشو طرح بدین و تخم خرفه بریزین روش و بذارین تو فر با دمای ۱۵۰ درجه و مدت زمانشم بستگی به پختنش داره تهش باید طلایی بشه فقط درنظر داشته باشین وقتی شیرینی داغه به هیچ عنوان بهش دست نزنین که خورد میشه.بذارین سرد شد جداش کنین.نوش جان

سایر نکات:

  1. نکته ی مهم این شیرینی آرد برنجشه که اگه خودتون میخواین برنجو ببرین واسه آسیاب حتما تاکید کنین که 3 دور آسیابش کنه که نرم بشه.اگه خواستین زعفرانی بشه که نصفه خمیرو با زعفران غلیظ زعفرانی کنین.
  2. مهمتر از همه ورز دادنه خمیره که واقعا توی تردیه شیرینی مهمه هر چی بیشتر ورز بدی بهتره.این شیرینی مخصوصه آملی هاست و در شادی و مراسمات درستش میکنن و در پاتختی در عروسی رسم بر اینه که خانواده عروس سایزه بزرگتره این شیرینی رو همراه با هدایا به خانواده داماد تقدیم میکنه.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • helen

    نان برنجی کرمانشاه از کی شده نان برنجی شمال کسگم؟

  • رها

    نان برنجی مال کرمانشاهه دیگ انصافا.ربطی به شمال نداره

    پاسخ ها

    • بدون نام

      گیلان هم داره نان برنجی

  • بدون نام

    اره ولا هرکی نوشته بیسواده وگرنه میدونست نان برنجی مختص کرمانشاهه

  • بدون نام

    نان برنجی مال کرمانشاهه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      نان برنجی
      ی ونان خرمایی شرینی کرمانشاهه

  • سارا

    ابدندون مال امله..تو دهن اب میشه..با مال کرمانشاه فرق داره اون به لطیفیه ابدندون نیست

  • مریم

    راسمیگه دوستمون آمل رفتین این شیرینی با همین نام محلی تو بعضی شیرینی فروشیا هست ولی ممکنه مثل خونگیا خیلی ترد نباشه بیشتر برای عید درست میکنیم اونم دسته جمعی

  • سامره

    این شیرینی مال شماله. شیرینی ِنون برنجی ،مال کرمانشاست که میخوری احساس خفگی میکنی. ولی این اسمش اب دندونه. تو دهن اب میشه. فوق العاده خوشمزه تر از نون برنجیه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج