۷۰۹۵۵۰
۷ نظر
۷۱۹۴
۷ نظر
۷۱۹۴
پ

فاصولیه؛ خوراک لوبیای ترکیه‌ای

ترکیه ای ها غذایی تند دارند که شبیه لوبیایی ماست، اما در آن گوشت استفاده می شود، همچنین مزه بسیار تندی هم دارد. در این مطلب طرز تهیه این غذا که فاصولیه نام دارد را به شما آموزش می دهیم.

وب سایت سرآشپز پاپیون: ترکیه ای ها غذایی تند دارند که شبیه لوبیایی ماست، اما در آن گوشت استفاده می شود، همچنین مزه بسیار تندی هم دارد. در این مطلب طرز تهیه این غذا که فاصولیه نام دارد را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • لیمو عمانی ۴ عدد
  • فلفل قرمز تند (اختیاری) ۱ عدد
  • فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • آویشن ۱ قاشق مربا خوری
  • زعفران آبکرده ۳ قاشق غذا خوری
  • لوبیا سفید ۱۵۰ گرم
  • گوشت ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۲-۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد

فاصولیه؛ خوراک لوبیای ترکیه‌ای
طرز تهیه:

  • ابتدا گوشت را خرد کرده و میشوییم و کاملا خشک میکنیم.گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم.
  • لوبیا را ۲۴ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم تا خشک شود.
  • پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه به گوشت اضافه میکنیم.
  • لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد.
  • در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود.
  • سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند را در ۲۰دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم.


سایر نکات:

1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.
۲)اگر دوست دارید غذا لعاب بیشتری بیندازد یک عدد سیب زمینی داخل آن رنده کنید(همان ابتدا).
3)در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید.
۴)میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید.
5)این غذا را با برنج یا نان یا بدون هیچ یک میتوان سرو کرد.
۶)این غذا معمولا با آویشن و سماق سرو میشود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    این غذای ترکی نیست از عربا اسکی رفتن این غذا توی پنج کشور عربی خورده میشه

  • tk

    ما هم از قدیم و ندیم به شیوه اجداد، توی خوراک لوبیا گوشت خورشتی گوسفندی و پیاز داغ و رب و کمی جعفری ریز شده می ریختیم... خب قدیمی ها به گوشت توی غذای خیلی اهمیت می دادند می گفتن لوبیا که بدون گوشت قوت نداره!!!... همین طور توی یتیمچه هم گوشت می ریختن (اراک)

  • رها

    ما هم تو ایلام این غذا رو میپزیم.تو خوراک لوبیا حتما گوشت میریزیم.این غذا اصلش عربیه

  • بدون نام

    خدایی از کجا فهمیدین املا این کلمه با ص هست وبا ث یا س نیست مثلا فاثولیه یا فاسولیه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      روی کنسروهای لوبیای رایج در بازار هم به عربی همینجور اسمشو مینویسن، فاصولیا

  • پارسا

    تا جایی که میدونم این غذا عربیه.من توی کشورای عربی این غذا رو خوردم ولی به نظرم ایرانیا خوشمزه تر درستش میکنن

  • بدون نام

    مادر شوهرم عرب دورگه است ،این غذا رو درست می کنند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج