روغن جدا کننده کیک از قالب
«اگه کیک هاتون می چسبه به قالب. اگه مشکل درآوردن کیک و ته دیگ رو به صورت کاملا حرفه ای دارین یا از کنار قالب های خوشگل و طرحدار از ترس خرابکاری رد می شین این مطلب مخصوص شماست. »
وب سایت سرآشپز پاپیون: توی کیک پزی این یه اصله که اول قالب رو با روغن جامد یا کره چرب کنیم ..بعد آردپاشی کنیم و اضافه هاش رو بتکونیم...این روغن هم درواقع چیزی جز این نیست ولی خب کثیف کاری چرب و آردپاشی رو نداره و یه بار که درست کنی توی یخچال دارین.
مواد لازم:
- آرد سفید (یا مخلوط آرد و پودرکاکائو)برای کیکهای تیره ۵۰ گرم
- روغن جامد یا کره یا روغن صاف قنادی ۵۰ گرم
- روغن مایع ۵۰ گرم
طرز تهیه:
- کره یا روغن جامد و روغن مایع و آرد رو با هم در ظرفی ریخته اول با دور کند همزن هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
- وقتی مواد با هم مخلوط شدن،با دور تند همزن چند دقیقه میزنیم تا رنگش کمی روشن و حجمشم یه مقدار بیشتر شه.
- روغن جدا کننده را در شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید مایعی که بدست میاد غلظت اون شبیه ماست خامه ای باید باشه نه سفت تر نه شل تر .
- اگه این روغن جدا کننده رو با کره درست کردین،داخل ظرف دردار و در فریزر قرار بدید،چون توی یخچال احتمال کپک زدنش هست.
- از مقدار مواد کمتری هم میتونین استفاده کنین،مثلا از هرکدوم سی گرم.
سایر نکات:
- از این روغن برای انواع ته دیگ و مافین و کاپ کیک و انواع کیکها توی قالبهای متنوع استفاده کنین.
- برای مالیدن روغن هم از برس میشه استفاده کرد و هم از انگشت.
- همه جای قالبهای پر زوایا رو با دقت روغن بمالید تا کیک راحت در بیاد و جایی گیر نکنه.
نظر کاربران
البته ی راه ساده تر و راحت تر هم وجود داره اون هم ارده هست ..افیه ظرفتون با بزس و ارده چرب کنید
آرد رو که اضافه نکردین