شیشلیکها را با سس زیتون مزه دار کنید
کباب شیشلیک، نوعی کباب است که از شش تکه گوشت راسته یا دنده گوسفندی تهیه می شود و در بین ایرانیان غذایی بسیار محبوب است.
وب سایت سوران : کباب شیشلیک، نوعی کباب است که از شش تکه گوشت راسته یا دنده گوسفندی تهیه می شود و در بین ایرانیان غذایی بسیار محبوب است.
مواد اولیه :
- فلفل (قرمز تازه خرد شده) 1 عدد
- شیشلیک گوسفند 12 عدد
- روغن (زیتون) 6 ق.غ
- سیر (ورقه شده) سیر 3 حبه
- فلفل (قرمز پودر شده) 1 ق.چ
- آب و پوست لیمو تازه 1 عدد
- پونه (خشک) 1 ق.چ
- نمک و فلفل میزان لازم
طرز تهیه:
- شیشلیک ها را لای پلاستیک فریزر بگذارید و خیلی آروم با گوشتکوب بکوبید تا نرم شوند.
- بعد آنها را درون کاسه بزرگ ریخته و رویشان 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون،پودر فلفل قرمز،ورقه های سیر، پودر پونه خشک، پوست و آب لیموی تازه،نمک و زیتون سیاه خرد شده بریزید.
- حالا دو قاشق غذاخوری از روغن رادر ماهیتابه داغ کنید و شیشلیکها را از کاسه درآورده وروی آنها را از مواد زیتون پاک کنید و بعد هر دو طرف شیشلیکها را در روغن سرخ کنید.
- وقتی شیشلیکها سرخ شد مواد زیتونی توی کاسه را روی شیشلیکها بریزید و 2 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید،در ماهیتابه را ببنیدید و بگذارید مواد بپزند و شیشلیکها نرم شوند.
- شیشلیکها را در ظرف سرو گذاشته و با فلفل قرمز خرد شده تزئین و سرو کنید.
ارسال نظر