طرز تهیه یتیمچه؛ خوش طعم و به صرفه
همیشه نباید غذاها کلی مواد اولیه گرون و جورواجور داشته باشن تا خوشمزه و لذیذ بشن، گاهی میشه با کمترین و ارزون ترین مواد اولیه هم خوشمزه ترین غذاهارو درست کرد، مخصوصا وقتی پای بادمجون در میون باشه.
وب سایت دونفره: همیشه نباید غذاها کلی مواد اولیه گرون و جورواجور داشته باشن تا خوشمزه و لذیذ بشن، گاهی میشه با کمترین و ارزون ترین مواد اولیه هم خوشمزه ترین غذاهارو درست کرد، مخصوصا وقتی پای بادمجون در میون باشه … در این مطلب طرز تهیه یتیمچه ، یه غذای محشر با بادمجون رو براتون میذارم تا درستش کنین و ازش لذت ببرین …
مواد لازم :
- ۱ عدد پیاز بزرگ
- ۴ عدد بادمجان
- ۴ عدد گوجه فرنگی
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه :
- ابتدا باید بادمجون هامون رو نگینی خورد کنیم و بهشون نمک بزنیم و بذاریم حدود نیم ساعت بمونن تا تلخیشون بره. بعد از این مدت آبشون رو بگیرین و با کمی روغن داخل ماهیتابه بریزین و تفتشون بدین تا بادمجون بپزه و سرخ بشه.
- پیاز رو هم خورد میکنیم و با کمی روغن داخل یه ماهیتابه دیگه میریزیم و تفت میدیم.
- وقتی که بادمجون سرخ و طلایی شد آماده است.
- باید اجازه بدیم تا پیاز هم طلایی بشه.
- حالا پیاز سرخ شده رو به بادمجون اضافه کرده و نمک، زرچوبه و فلفل هم اضافه میکنیم و کمی با هم تفتشون میدیم.
- داخل همون قابلمه که پیاز رو سرخ کرده بودیم گوجه هایی که پوست کنده و خورد کردیم رو با کمی نمک تفت میدیم تا آب بندازن.
- حالا گوجه ها رو هم به مابقی مواد اضافه میکنیم و با هم تفتشون میدیم.
- به تفت دادن مواد ادامه میدیم تا آب غذا کشیده بشه و جا بیوفته.
- حالا یتیمچه لذیذ ما آماده است … نوش جان
نظر کاربران
با برنج هم میچسبه
ما سیب زمینی هم اضافه میکنیم خوش مزه میشه
من هم خیلی دوست دارم عالیه
ما کدو سیبزمینی لپه جعفری هم اضافه میکنیم عالی میشه