۶۹۷۴۸۷
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

شیرینی گریپ فروت؛ به امتحانش می‌ارزه!

شیرینی گریپ فروت دسری جدید و خوشمزه است. این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت ۱۵ روز قابل نگهداری است.

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت ۱۵ روز قابل نگهداری است.

مواد مورد نیاز

  • آرد (الک شده): دو و یک چهارم پیمانه
  • کره (به دمای محیط رسیده): یک پیمانه
  • شکر (دانه ریز): یک پیمانه
  • شکر قهوه ای: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ (بزرگ): یک عدد
  • پوست گریپ فروت (رنگ شده): یک و یک دوم قاشق سوپخوری
  • زرده تخم مرغ (بزرگ): یک عدد
  • اسانس وانیل: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: یک قاشق چایخوری
  • شکلات سفید (خرد شده): 350 گرم
  • نمک دریا: به میزان لازم

شیرینی گریپ فروت؛ به امتحانش می‌ارزه!

روش پخت

1. تابه ای را روی حرارت متوسط قرار داده و نیمی از کره را درون آن ریخته و ذوب کنید. کره در حین ذوب شدن کف می کند، حباب می زند و صدا می دهد. وقتی دیگر صدا نداد تابه را بچرخانید، ذره های قهوه ای رنگ کف تابه شکل می گیرند. وقتی ذرات کهربایی شدند آن را از روی حرارت بردارید و بلافاصله داخل کاسه کوچکی بریزید، در این صورت کره دیگر نمی سوزد. بعد به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.

2. شکر و پوست گریپ فروت را درون کاسه کوچکی به وسیله همزن برقی مخلوط کنید تا شکر معطر شود.

3. بعد بقیه کره نرم شده را به آن افزوده و به مدت 3 تا 5 دقیقه با همزن بزنید تا کاملا یکدست و رنگ آن مایل به سفید شود.

4. بعد اسانس وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

5.سپس کره قهوه ای خنک شده را به همراه شکر قهوه ای به آن اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر بزنید تا یکدست شود.

6. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید.

7. بعد آرد، نمک و جوش شیرین را به آن اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شود.

8. سپس شکلات سفید (یا شکلات سفید چیپسی) را به آن اضافه و با لیسک مخلوط کنید.

9. به وسیله ملاقه ای مواد خمیری را روی یک تکه کاغذ روغنی یا روکش نایلونی ریخته و روی آن را کمی صاف کنید تا شبیه یک صفحه ضخیم شود و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

10. به میزان 2 قاشق سوپخوری از خمیر به شکل گلوله در آورید و به فاصله 5 سانتی متر از یکدیگر داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار دهید. (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.)

11. بعد روی آنها به میزان دلخواه نمک بپاشید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود، قرار دهید تا بپزند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج