طرز تهیه پیتزا گوشت؛ اگر از سوسیس و کالباس متنفرید...
طرز تهیه یه پیتزا خوشمزه دیگه که با گوشت تهیه میشه رو براتون میذارم برای اون دسته که ترجیح میدن از کالباس و سوسیس داخل پیتزا استفاده نکنن. امیدوارم براتون مفید باشه و لذت ببرین.
وب سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: در این مطلب هم طرز تهیه یه پیتزا خوشمزه دیگه که با گوشت تهیه میشه رو براتون میذارم برای اون دسته که ترجیح میدن از کالباس و سوسیس داخل پیتزا استفاده نکنن. امیدوارم براتون مفید باشه و لذت ببرین.
مواد لازم :
- خمیر پیتزا به مقدار لازم
- ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱ عدد پیاز
- ۱ عدد فلفل دلمه ای
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس پیتزا به ازای یک پیتزا دونفره:
- ۱ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
- ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
- ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
- ۱ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا
- ۳۰ گرم کره
- نمک به مقدار لازم
مراحل تهیه:
- ابتدا سطح ظرف مخصوص پیتزا رو چرب کرده و کمی آرد میپاشیم تا بعدا پیتزا به کف ظرف نچسبه.
- حالا خمیر رو به پهنای دلخواه کف ظرف پهن کرده و اجازه میدیم تا برای تقریبا نیم ساعت استراحت کنه تو این مدت بقیه مراحل رو انجام میدیم.
- پیاز رو خورد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم تا نرم شده و کمی طلایی بشه.
- حالا گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زرچوبه رو هم اضافه کرده و مواد رو تفت میدیم تا گوشت کاملا بپزه.
- وقتی گوشت کاملا پخت و سرخ شد مایه گوشتی پیتزا آماده است.
- برای تهیه سس هم ابتدا سیر و کره رو با هم تفت میدیم تا کره مزه سیر رو بگیره احتیاجی به سرخ شدن سیر نیست.
- بعد سس، ادویه ها و نمک رو اضافه کرده و کمی با هم تفت میدیم تا داغ بشن حالا سس هم حاضره و باید مواد رو روی خمیر بذاریم.
- احتیاجی به جوشیدن سس نیست همین که داغ بشه و کمی مزه ها به خورد هم برن کافیه.
- حالا سس رو روی سطح خمیر پخش میکنیم بهتره برای شکیل تر شدن پیتزا یک سانت از دور خمیر رو بدون سس بذاریم.
- بعد مایه گوشتی و فلفل دلمه ای خورد شده رو هم اضافه میکنیم.
- در نهایت روی مواد رو کاملا با پنیر پیتزا میپوشونیم. و پیتزا رو برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده میذاریم تا هم نون بپزه و هم پنیر آب بشه و در نهایت برای مدت ۵ دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا پنیر کمی برشته بشه.
- حالا پیتزا خوشمزه ما حاضره … نوش جون.
نظر کاربران
دستور خیلی عالی بود؛ متشکرم.
فقط خواهشمندم نگاهِ ویراستاری داشته باشین.
سایت شما سایتِ فراگیریه و امیدوارم باور کنید اگر میگم افراد، به اونچه مینویسید اعتماد دارن و عدهای ممکنه به غلط، مطلبی رو یاد بگیرن.
ممنون میشم اگر بازخوانی و اصلاح بشه متن از نظرِ نگارشی.