۶۸۳۲۸۱
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

تلخ و شیرین با این اسلایس‌های چاکلتی

این تکه‌های شکلاتی لذت بخش و مقوی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

ماهنامه کیک و شیرینی: این تکه‌های شکلاتی لذت بخش و مقوی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • شکلات شیری: 100 گرم
  • پودر نارگیل (برشته شده): 120 گرم
  • شکلات سفید: 100 گرم
  • شکلات تلخ سیاه: 100 گرم
  • اسانس شکلات (در صورت تمایل): 3 قطره

تلخ و شیرین با این اسلایس‌های چاکلتی

طرز تهیه:

  1. قالب مستطیل ۲۸×۸ سانتیمتری را با کاغذ و یا فویل بپوشانید.
  2. هر سه شکلات را به طور جداگانه روی بخار آب و یا داخل مایکروویو با قدرت ۵۰ درصد ذوب کنید و پودر نارگیل را نیز به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل سه شکلات به طور مجزا بریزید و مخلوط کنید.
  3. ابتدا لایه شکلات شیری را کف قالب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس از لایه شکلات سفید را روی آن بریزید و مجددا به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  4. سپس لایه شکلات سیاه را روی آن ریخته و این بار به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از ۲۰ دقیقه از یخچال خارج کنید.
  5. همچنین از قالب جدا کرده و کاغذ را از آن جدا کنید و به صورت برش های یک سانتیمتری برش دهید و در ظرف بچینید.
  6. دقت کنید این شکلات را می توانید به مدت طولانی نگهداری نمایید و هیچ نیازی به یخچال ندارد.
  7. در صورت استفاده از اسانس آن را به شکلات اضافه کنید یعنی به هرکدام از شکلات ها یک قطره.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج