تلخ و شیرین با این اسلایسهای چاکلتی
این تکههای شکلاتی لذت بخش و مقوی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی: این تکههای شکلاتی لذت بخش و مقوی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- شکلات شیری: 100 گرم
- پودر نارگیل (برشته شده): 120 گرم
- شکلات سفید: 100 گرم
- شکلات تلخ سیاه: 100 گرم
- اسانس شکلات (در صورت تمایل): 3 قطره
طرز تهیه:
- قالب مستطیل ۲۸×۸ سانتیمتری را با کاغذ و یا فویل بپوشانید.
- هر سه شکلات را به طور جداگانه روی بخار آب و یا داخل مایکروویو با قدرت ۵۰ درصد ذوب کنید و پودر نارگیل را نیز به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل سه شکلات به طور مجزا بریزید و مخلوط کنید.
- ابتدا لایه شکلات شیری را کف قالب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس از لایه شکلات سفید را روی آن بریزید و مجددا به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
- سپس لایه شکلات سیاه را روی آن ریخته و این بار به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از ۲۰ دقیقه از یخچال خارج کنید.
- همچنین از قالب جدا کرده و کاغذ را از آن جدا کنید و به صورت برش های یک سانتیمتری برش دهید و در ظرف بچینید.
- دقت کنید این شکلات را می توانید به مدت طولانی نگهداری نمایید و هیچ نیازی به یخچال ندارد.
- در صورت استفاده از اسانس آن را به شکلات اضافه کنید یعنی به هرکدام از شکلات ها یک قطره.
ارسال نظر