قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید
این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده میشوند.
ماهنامه کیک و شیرینی : این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده میشوند.
مواد لازم:
- پودر نارگیل: 180 گرم
- کرم تارتار: یک چهارم قاشق چای خوری
- سفیده تخم مرغ: یک عدد
- پودر شکر: 400 گرم
- شیرعسلی: یک سوم پیمانه
- اسانس: مقداری
- رنگ خوراکی: مقداری
طرز تهیه:
- قالب مستطیل ۲۸×۱۰ سانتیمتری را با فویل بپوشانید.
- پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.
- سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.
- سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.
- خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.
- لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.
- روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
- سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.
- سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.
- روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
- دقت کنید این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.
ارسال نظر