روشهای مختلف تهیه بال مرغ خوشمزه
افرادی که مرغ کامل خریداری میکنند، اصولا بال آن را یا برای کباب کردن یا برای سوپ، جداگانه بسته بندی میکنند. اما از بال میتوان پیش غذاهای خوشمزه تری هم تهیه کرد. در ادامه مطلب ۴ مدل مختلف را برایتان آموزش داده ایم.
برترین ها: افرادی که مرغ کامل خریداری میکنند، اصولا بال آن را یا برای کباب کردن یا برای سوپ، جداگانه بسته بندی میکنند. اما از بال میتوان پیش غذاهای خوشمزهتری هم تهیه کرد. در ادامه مطلب ۴ مدل مختلف را برایتان آموزش داده ایم.
بال با طعم سیر و کره
- زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
- زمان استراحت: ۶۰ دقیقه
- زمان: پخت: ۵۰ دقیقه
- تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
- ۱۲ عدد بال مرغ
- ۶ قاشق غذاخوری کره (۸۵ گرم)
- یک حبه سیر رنده شده
- ¼ پیمانه سس فلفل
- نمک یددار
طرز تهیه
۱. یک قابلمه کوچک را بردارید و حدود ۳ سانتی متر آب داخل آن بریزید، یک سبد فلزی روی آن بگذارید و روی حرارت قرار دهید. در قابلمه را بگذارید تا آب بجوشد.
۲. نوک بالها را جدا کنید و آنها را تمیز بشویید و خشک کنید. همه آنها را داخل سبد روی قابلمه بریزید، شعله را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بخارپز شوند. سپس بالها را از داخل سبد خارج و آنها را روی دستمال حولهای خشک کنید. سپس به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۳. فر را بادمای ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. بالها را به مدت ۲۰ دقیقه روی توری فر بپزید تا طلایی شوند. بالها را برگردانید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر بپزید تا بالها کاملا طلایی و برشته شوند.
۴. در یک کاسه بزرگ، کره، نمک و سیر را با هم مخلوط کنید و بالها را پس از پخت، داخل این مواد بغلتانید و گرم سرو کنید.
بال با طعم پنیر بلوچیز
- زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
- زمان استراحت: ۳۰ دقیقه
- زمان پخت: ۱۰ دقیقه
- تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
برای سس
- یک پیمانه ماست خامهای
- ¼ پیمانه پنیر بلوچیز خرد شده
- دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز رنده شده
- دو قاشق غذاخوری گشنیز ریز شده
- نمک و فلفل سیاه
برای بال
- روغن زیتون
- ۱.۵ پیمانه آرد کامل
- نمک و فلفل سیاه
- ۳ قاشق غذاخوری پودر چیلی
- ۱.۵ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱۴۰۰ گرم بال مرغ
- نصف پیمانه سرکه قرمز
- ۱ یا دو قاشق فلفل قرمز پوره شده
- یک قاشق غذاخوری پودر فلفل مکزیکی
- یک قاشق غذاخوری خردل
- یک قاشق غذاخوری عسل
- یک قالب کره
- گشنیز تازه برای تزئین
طرز تهیه
۱. روش تهیه سس: ماست، بلوچیز، پیاز قرمز، گشنیز و نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۲ . روش تهیه بال: روغن زیتون را داخل تابه گرم کنید.
۳. در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، فلفل، یک قاشق غذاخوری پودر چیلی و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. به بالها نمک و فلفل بزنید و آنها را داخل مخلوط آرد بزنید تا سطح بالها با آرد پوشیده شود. تکان دهید آرد اضافه ریخته شود و سپس داخل تابه قرار دهید تا سرخ شوند. حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه برای تفت دادن بالها کافی است.
۴. در یک تابه دیگر، پوره فلفل، سرکه قرمز، دو قاشق غذاخوری پودر چیلی و پودر مکزیکی را با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت متوسط گاز بجوشد. سپس از روی شعله بردارید و خردل، یک قاشق چایخوری نمک، عسل و کره را اضافه کنید تا نرم و یکدست شوند. بالها را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد آنها برود.
۵. در آخر، با گشنیز خرد شده سرو کنید.
بال مرغ به سبک ویتنامی
- زمان تهیه: ۲۲ دقیقه
- زمان استراحت: ۱۸ دقیقه
- زمان پخت: ۱۰ دقیقه
- تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
- ۱۴۰۰ گرم بال مرغ
- دو قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- ¼ پیمانه موسیر خرد شده
- ¼ پیمانه زنجبیل خرد شده
- ۳ قاشق غذاخوری قسمت سفید پیازچه
- سه قاشق غذاخوری شکر قهوهای
- ۱/۳ پیمانه سس ماهی
- ۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش
- ۳ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
- نمک
- ¼ پیمانه بادام زمینی بوداده
- ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه
۱. سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند.
۲. بالها را روی زغال کباب کنید. کمی که رنگ آنها عوض شد، چاشنی آماده شده را روی آنها بریزید و ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر کباب کنید تا حسابی ترد و برشته شوند.
۳. آنها را در ظرف بچینید و با روغن بادام زمینی و گشنیز تازه سرو کنید.
بال مرغ تند و پرادویه
- زمان تهیه: ۴۰ دقیقه
- زمان استراحت: ۶۰ دقیقه
- زمان پخت: ۱۰ دقیقه
- تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
برای چاشنی
- یک قاشق غذاخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده
- دو قاشق چایخوری فلفل هندی
- دو قاشق چایخوری ادویه مرغ
- یک قاشق چایخوری فلفل لیمویی
- فلفل سیاه
برای بال
- ۱۴۰۰ گرم بال مرغ
- دو عدد تخم مرغ درشت
- دو قاشق غذاخوری سس فلفل
- یک قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز
- یک قاشق چایخوری فلفل هندی
- فلفل سیاه
- دو پیمانه آرد کامل
- روغن سرخ کردنی
برای سس
- یک پیمانه خامه ترش
- دو قاشق غذاخوری ترب کوهی
- ¼ پیمانه سس چیلی
- نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
۱. برای تهیه چاشنی، همه مواد چاشنی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری از آن را در کاسهای دیگر جداگانه نگهدارید.
۲. به بالها نمک و فلفل سیاه بزنید و یک ساعت در یخچال بگذارید.
۳. تخم مرغ، سس فلفل، پرک فلفل قرمز، فلفل هندی، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. آرد را در یک کاسه عمیق بریزید.
۴. در یک تابه عمیق، حدود ۳ سانتیمتر روغن گیاهی بریزید و آن را داغ کنید. بالها را داخل مخلوط تخم مرغ فرو کنید، سپس داخل آرد بغلتانید و سپس داخل روغن داخل بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه هر کدام از بالها را سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. بالها را از روغن خارج و روی دستمال حولهای قرار دهید.
۵. برای تهیه سس، خامه ترش، ترب کوهی، سس چیلی، فلفل هندی، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. بال را با این سس تند و آتشین سرو کنید.
منبع: foodnetwork
نظر کاربران
واقعا متاسفم این بالها همه هورمونی هستند و باعث سرطان میشن
من بالها رو میندازم واسه گربه
نخورید شما رو خدا
پاسخ ها
مرغ اگه بش هورمون تزریق میشه همجاش هورمونیه
خسته نباشید مریم خانم واقعا شما کجا زندگی میکنید اروپا .
اینجا ایران دیگه معده مرغو دور نمیریزیم ازش ترشی درست میکنیم .
خواهشنا اون بالایی ک دور میندازی واسه گربه .
لطفا ادرس بده تا خودم بیام بگیرمش و بخورمش .
میَووووووووووووو
بیشترین جذب هورمون تو پوست و گردن مرغه.بال هم با پوسته.بهتره خورده نشن
ببینیدیچیزایی خوردنش زیادجالب نیست مثلا پای مرغ ولی وقتی گفتن بیشترین کولاژن روپای مرغ داره کسایی که فکرشم نمیکردین میخوردن.به نظرمن چیزی که ضررنداشته باشه روبایدخوردچه برسه که خاصیتم داره خودم نخوردم ولی دوس دارم امتحان کنم.سلیقه ها وذائقه هافرق میکنه
خوشمزه اس برای تنوع۰اما بعضیها که تنبل هستن همیشه بال رابه غذاهای دیگه ترجیح میدن
مواظب سلامتی مون باشششششششششیییم