با ناپلئونی شکلاتی، بیخیال رژیم شوید!
شیرینی ناپلئونی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است. در این مطلب طرز تهیه ناپلئونی شکلاتی را آورده ایم.
میزان سرو: ۸ الی ۱۰ نفر
مواد لازم خمیر:
- آرد: 4 پیمانه
- خمیرمایه: 10 گرم
- شکر: 75 گرم
- سرکه سیب: یک قاشق سوپ خوری
- نمک: یک قاشق چای خوری
- کره (سرد): 350 گرم
- شکلات تلخ (خردشده): 160 گرم
مواد لازم رویه:
- زرده تخم مرغ: یک عدد
مواد لازم سس شکلات:
- شکلات تلخ: 160 گرم
- شیر: یک پیمانه
- خامه: 100 میلی لیتر
- کره: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
۱. برای تهیه خمیر، آرد، خمیرمایه، شکر، سرکه سیب و نمک را با هم به خوبی مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
3. خمیر را دوباره ورز دهید و سپس با وردنه روی سطح کار آرد پاشیده شده پهن کنید.
۱۰. زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیرها بمالید.
13. برای تهیه سس شکلات، شکلات تلخ، شیر، خامه و کره را در ظرف شیشه ای روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شکلات ذوب شود. مواد را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
۱۴. سس شکلات را روی مینی رول های داخل ظرف فر بریزید و حدود ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
ارسال نظر