کوکی گردو و کشمش؛ شیرینی پرمغز
این کوکی گردو و کشمش بسیار خوشمزه و ساده است و به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید.
مواد لازم:
- گردو (خردشده): ۲ پیمانه
- کشمش: یک دوم پیمانه
- کره (به دمای محیط رسیده): ۲۲۵ گرم
- شکر: ۱۰۰ گرم
- شکر قهوه ای: ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- زرده تخم مرغ: ۲ عدد
- وانیل: یک قاشق چای خوری
- آرد: ۳۰۰ گرم
- نشاسته: یک قاشق سوپ خوری
- پودر کاکائو: ۳ قاشق سوپ خوری
- بیکنیگ پودر: یک قاشق چای خوری
- جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- چیپس شکلات: یک پیمانه
طرز تهیه:
1. کره و شکرها را در ظرف مناسبی با همزن آنقدر بزنید تا یکدست شوند.
۵. به کمک اسکوپ بستنی گلوله هایی از خمیر جدا کنید و با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و کمی روی آنها فشار وارد کنید تا پهن شوند.
6. سینی فر را حدود 10 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کوکی ها بپزند.
پیشنهاد:
در صورت تمایل می توانید روی کوکی ها را با شکلات تلخ و شکلات سفید ذوب شده تزیین کنید.
نظر کاربران
عالی بود من درست کردم