نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه
نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.
ماهنامه کیک و شیرینی: نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.
میزان سرو: ۸ نفر
مواد لازم:
میزان سرو: ۸ نفر
مواد لازم:
- آرد: چهار و یک دوم پیمانه
- پودر شکر: 65 گرم
- کره (به دمای محیط رسیده): 125 گرم
- خمیرمایه: 10 گرم
- تخم مرغ (به دمای محیط رسیده): یک عدد
- روغن زیتون: 45 گرم
- شیر: 100 میلی لیتر
مواد لازم میانی:
- پسته (ریز خردشده): یک و یک دوم پیمانه
- سرشیر: 200 گرم
- پودر شکر: 65 گرم
طرز تهیه:
۱. ابتدا برای تهیه مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2. برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
3. خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مطلوب بپوشانید و حدود 15 دقیقه استراحت دهید.
۴. خمیر را به هشت قسمت تقسیم کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید.
۵. مخلوط مواد میانی را روی خمیرها پخش کرده و آنها را رول کنید.
۶. حدود ۲ الی ۳ سانتیمتر پایین تر از یکی از دو سر خمیر برشی تا انتهای آن ایجاد کنید و دو قسمت خمیر را روی هم بپیچانید.
۷. نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
پ
ارسال نظر