۶۷۶۶۶۷
۵۰۴۵
۵۰۴۵
پ

با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید

سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی: سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
  • پودر کاکائو: سه چهارم قاشق سوپ خوری
  • شکلات تلخ: 150 گرم
  • زرده تخم مرغ: 4 عدد
  • سفیده تخم مرغ: 4 عدد
  • پودر شکر: سه چهارم پیمانه
  • کره: به مقدار لازم
با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید

طرز تهیه:

۱. خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند.
۲. زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه به پخت مواد ادامه دهید تا مواد غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
۳. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به خوبی بزنید تا پف کنند.
۴. پودر شکر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

5. خمیر به دست آمده را در قالب های رامکین از قبل چرب شده با کره بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
6. سپس روی سوفله ها را با میوه های دلخواه تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج