نان کلوچه ای یک نوع نان سنتی و بسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما تهیه کنید و با چای میل کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی: نان کلوچه ای یک نوع نان سنتی و بسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما تهیه کنید و با چای میل کنید.
میزان سرو: ۸ الی ۱۰ نفر
مواد لازم:
آرد: 2 کیلوگرم
شیر: 400 میلی لیتر
شکر: 720 گرم
کره (به دمای محیط رسیده): 250 گرم
وانیل: یک ق چ
نمک: به مقدار لازم
خمیرمایه: 80 گرم
مواد لازم رویه کیک:
زرده تخم مرغ: 2 عدد
گردو: به مقدار لازم
مغز تخمه کدو: به مقدار لازم
دانه کنجد: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. شیر، شکر و کره را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید. وانیل و نمک را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید.
۲. پس از گذشت چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید و آرد را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
۳. خمیرمایه را در مقداری آب بریزید و پس از چند دقیقه ورآمدن و پف کردن به مواد اضافه و مخلوط کنید.
۴. خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود. آن را حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا ور آید.
۵. گلوله هایی از خمیر جدا کنید و کف دست خود شکل دهید و در سینی فر از قبل چرب شده بچینید.
۶. زرده های تخم مرغ را کمی زده و با برس روی گلوله های خمیر بمالید.
۷. گردو، مغز تخم کدو و دانه های کنجد را روی آنها بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
۸. سپس سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
باو خیلی کره داره