طرز تهیه سالاد ماکارونیهای خوشمزه
درست است که به سالاد ماکارونی معروف است، ولی نه ماکارونی واقعی است نه سالاد واقعی خودش یک غذای کامل است که معمولا آن را در مهمانیها به عنوان کنار غذا همراه باغذاهای مجلسی یا به عنوان وعده شام سرو میکنند.
- ماکارونی (فرم دار): ۱ لیوان
- سیب زمینی: ۲ عدد
- تخم مرغ: ۳ عدد
- خیار شور: ۶ عدد
- هویج: ۳ عدد
- نخودفرنگی: ۱ لیوان
- شوید (خشک): ۱ قاشق چایخوری
- ژامبون: ۳۰۰ گرم
- سس مایونز: به میزان لازم
- آبلیمو: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- فلفل: به میزان لازم
- کره: به میزان لازم
- شکر: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و به شکل مربعی درشت خرد کنید و بعد با مقداری کره،نمک و آب بپزید طوری که خیلی له نشوند ولی آب ظرف کاملا به خورد آنها برود.
۲. هویج را پوست کنده و نگینی ریز خرد کنید و با مقداری آب و شکر بپزید به طوری که مثل سیب زمینی پخته شود.
۳. نخودفرنگی را هم با مقداری آب و نمک و کره بپزید.
۴. تخم مرغ ها را نیز آبپز کرده و سفیده آنها را نگینی خرد کنید.
۵. ماکارونی را با مقداری آب و نمک به مرحله آبکشی برسانید اما اجازه دهید از حد معمول کمی نرم تر شوند و بعد آنها را آبکشی کرده و با آب سرد بشویید.
۶. ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و داخل آن مقداری سس مایونز و آبلیمو ونمک و فلفل بریزید و با هم مخلوط کنید.
۷. سیب زمینی،نخودفرنگی،ژامبون،هویج،سفیده تخم مرغ و خیارشور را داخل ظرف ریخته و با سس مخلوط کنید.
۸. حال ماکارونی را به مواد افزوده و دورانی هم بزنید تا مواد له نشوند.
۹. در انتها زرده تخم مرغ را روی سالاد رنده زده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
نکات:
۱. در صورت تمایل مقداری مرغ پخته و ریش شده هم به مواد اضافه کنید.
۳. میتوانید از سایر مواد دلخواه همچون قارچ یا فلفل دلمه ای سرخ شده هم داخل سالاد استفاده کنید.
- پاستای صدفی بزرگ: یک بسته
- خیار شور: 250 گرم
- کالباس: 250 گرم
- فلفل دلمه ای: یک عدد بزرگ
- نخود فرنگی پخته: یک و نیم فنجان
- ذرت: یک فنجان
- سس مایونز: 2 ق غ
- ماست چکیده: یک ق غ
- آبلیمو/نمک/فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
1-پاستای صدفی رو مثل ماکارونی آبکش میکنیم.
2-میگذاریم تا کامل آبش برود. خیارشور و کالباس را به صورت ریز خرد کرده. به همراه فلفل نگینی شده و نخود و ذرت و سس مایونز و نمک و آبلیمو و ماست ترکیب میکنیم.
3-از مواد بدست آمده قاشق قاشق داخل پاستاها ریخته و داخل آنها را پر میکنیم.
4-روی ظرف را سلفون کشیده و در داخل یخچال میگذاریم تا حسابی خنک شود.
نکته:
ترکیبات داخل سالاد ماکارونی کاملا سلیقه ایه و می توان مواد دلخواه مانند انواع حبوبات و تخم مرغ و کلم و.... را اضافه و یا هر کدام از مواد ذکر شده را حذف کرد.
سالاد ماکارونی مدیترانهای
مواد لازم:
- ماکارونی فرمی (فارفاله): 350 گرم
- خیار (متوسط): 3 عدد
- گوجه گیلاسی (نصف شده): 1 پیمانه
- زیتون سیاه: 2/3 پیمانه
- پیاز قرمز (حلقه شده): 1/2 یک پیاز متوسط
- پنیر (فتا / رنده شده): 100 گرم
چاشنی سالاد :
- روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
- آبلیو تازه: ۱ ق غ
- سرکه قرمز: ۳ ق غ
- پونه کوهی (خشک یا تازه /خرد شده): ۲ ق چ
- نمک: ۱/۴ ق چ
- سیر: ۲ حبه
- عسل (اختیاری/ یا هر شیرین کننده دلخواه): ۱ ق چ
- فلفل قرمز: ۱ پینچ
- فلفل سیاه + سفید: ۱/۴ ق چ
طرز تهیه:
۱-ابتدا طبق دستور پشت بسته پاستا را آماده نموده سپس آبکش میکنیم و زیر آب سرد (به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه ) میگیریم. به ظرف دیگری انتقال می دهیم
۲-گوجه گیلاسی+ خیار+ زیتون+ پنیر را اضافه می کنیم.
۳-مواد چاشنی را با هم ترکیب نموده وبه مواد سالاد اضافه میکنیم تا کاملا ظرف را پوشش دهد.
۴-سپس با هم ترکیب نموده تا موادسالاد بخوبی به چاشنی آغشته شود
نکات دستور:
۱-در دستور از زیتون کالاماتا که یک نوع زیتون یونانی است استفاده شده شما میتوانید از زیتون سیاه یا نوع دیگه هم استفاده کنید.
۲-در صورت در دسترس نبودن پونه کوهی از پونه ساده خشک یا تازه استفاده کنید.
۳-بجای فلفل سفید+فلفل سیاه میتوانید فقط فلفل سیاه به کار ببرید.
۴-استفاده از عسل در دستور اختیاری می باشد میتوانید جایگزین کنید یا کلا حذف کنید.
۵-برای این دستور پاستا نوع فارفاله پیشنهاد میشود ولی بنا به سلیقه خود میتوانید از شکل دیگری استفاده کنید.
۶-در دستور از نوعی خیار انگلیسی با سایز بزرگ استفاده شده از خیار معمولی میتوانید بصورت حلقه یا نیم دایره استفاده کنید.
- ماکارونی فرمی رنگی: ۱ بسته
- کالباس: ۲۰۰ گرم
- قارچ خام: ۵ عدد
- پیازچه: ۳ عدد
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ عدد
- نخود سبز پخته: یک فنجان
- گوجه فرنگی گیلاسی و برگ جعفری: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- ماکارونی: نصف بسته
- زرده تخم مرغ: 4 عدد
- سس خردل: 1 ق چ
- سس مایونز: 2 ق چ
- خامه: 1 فنجان
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- کالباس خرد شده: 250 گرم
- شوید تازه: 1 ق غ
- خیارشور خردشده: 2 عدد
1. ماکارونی را در آب جوش و نمک به مدت 12 دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید. مراقب باشید ماکارونی ها به یکدیگر نچسبند.
۲. زرده تخم مرغ سفت شده را با چنگال کاملا له کنید
۵. مخلوط به دست آمده را با ماکارونی مخلوط کنید.
- فتوچینی: نصف بسته
- هویج:۱ عدد
- کدو سبز: ۱ عدد
- لیموترش: ۱ عدد
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- جعفری: به مقدار لازم
- سیر: ۲ حبه
- دانه فلفل سیاه ونمک: به مقدار لازمسس
-
ماکارونی فرمی: ۲۵۰ گرم
-
لوبیا سبز بخارپزشده: ۲ فنجان
-
تربچه ورقه شده: ۱ فنجان
-
خیار خرد شده: ۲ فنجان
-
بادام شور پرک: نصف فنجان
-
ماست: ۵ ق غ
-
روغن زیتون: ۲ ق غ
-
نمک و فلفل: به میزان لازم
نظر کاربران
من یه سالاد درست میکنم با سینه ی مرغ پخته و ذرت و نخود فرنگی و هویج پخته و خیار شور و مایونز و ماکارونی فرمی .واقعا خوشمزه میشه.پیشنهاد میکنم امتحان کنید
سالاد ماکارونی همیشه مزه تکراری میده
برترینها چرا با روح و روان من بازی میکنی اون از اش رشته اینم از سالاد ماکارونیوباز باید دس به دامن زن داداش النازم شم .یکمم غذاهای کم کالری بزارید.دم عید.اخه
پاسخ ها
خل و چل
برنامه ی رژیم غذایی نیست ک دلبند
خیلی عالی