انواع خوراکی های خوشمزه با کدو حلوایی (۲)
کدوها دو دسته هستند. انواع سبز و حلوایی. کدو سبز در فصل تابستان کاشته و برداشته می شود و کدو حلوایی که به نام کدو تنبل هم آن را می شناسیم برای فصل پاییز و زمستان است. شاید برای تهیه انواع دسرهای خوشمزه و شیرین لقب حلوایی را به این کدو داده باشند.
برترین ها: کدوها دو دسته هستند. انواع سبز و حلوایی. کدو سبز در فصل تابستان کاشته و برداشته می شود و کدو حلوایی که به نام کدو تنبل هم آن را می شناسیم برای فصل پاییز و زمستان است. شاید برای تهیه انواع دسرهای خوشمزه و شیرین لقب حلوایی را به این کدو داده باشند. تنبل هم شاید برای این است که بسیار بزرگ و سنگین هستند. اما هرچه هست، با این صیفیجات زیبا و رنگی می توان خوراکی های خوشمزه و مفید تهیه کرد.
پودینگ نان صبحانه کدوحلوایی
• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 375
مواد لازم
• روغن
• دو عدد سفیده تخم مرغ
• یک عدد تخم مرغ
• نصف پیمانه پوره کدوحلوایی
• نصف پیمانه شیر کم چرب
• دو قاشق غذاخوری شیره افرا
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
• 1/8 قاشق چایخوری نمک
• ۱/۸ قاشق چایخوری پودر جوزهندی
• پودر میخک
• ۶ اسلایس نان گندم با فیبر بالا، خرد شده به اندازه های ۲.۵ سانتی متری
• ¼ پیمانه گردو خرد شده
• دو قاشق چایخوری کره
• دو قاشق غذاخوری شیره افرا
طرز تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. 6 کاسه سفالی یا رامکین را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ، تخم مرغ، شیر، دو قاشق غذاخوری شیره افرا، دارچین، نمک، جوز هندی و میخک را با هم مخلوط کنید. سپس گردوهای خرد و تفت داده شده را به مواد اضافه کنید.
2. مواد را داخل کاسه ها بریزد. داخل سینی فر بچینید و به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید.
3. اجازه دهید کمی خنک شود و سپس کره و شیره افرا روی آنها بریزید و سرو کنید.
نان کدوحلوایی
• تعداد: 32 نفر
• زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
• زمان پخت: 55 دقیقه در دمای 350
مواد لازم
• ۳ ۱/۳ پیمانه آرد کامل
• دو قاشق چایخوری جوش شیرین
• دو قاشق چایخوری پودر دارچین
• 1.5 دو قاشق چایخوری نمک
• یک دو قاشق چایخوری جوز هندی
• 1.5 پیمانه شکر
• ۱.۵ پیمانه شکر قهوه ای
• یک پیمانه روغن گیاهی
• ۴ عدد تخم مرغ
• 2/3 پیمانه آب
• ۴۲۵ گرم پوره کدوحلوایی
• 3 قاشق غذاخوری کره آب شده
• دو پیمانه خاکه قند
• دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
• یک قاشق غذاخوری شیر
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
• نصف قاشق چایخوری پودر قهوه فوری
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• شیر
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. کف قالب نان را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید .در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش شیرین، دو قاشق چایخوری دارچین، نمک و جوز هندی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۲.در یک کاسه بزرگ تر، شکر، شکر قهوه ای و روغن را با همزن برقی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس، مخلوط آرد و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در انتها، پوره کدوحلوایی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس آنها را داخل قالب ها بریزید.
۳. حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه آنها را در فر بپزید.
۴. پیش از سرو، ده دقیقه بیرون بگذارید تا خنک شوند.
۵. برای کرم کاکائویی روی نان، در یک کاسه کوچک کره را به مدت ۳۰ ثانیه با همزن برقی بزنید. یک پیمانه خاکه قند، پودر کاکائو، یک قاشق غذاخوری شیر، نصف قاشق چایخوری دارچین، پودر قهوه و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. یک پیمانه شکر را اضافه کنید و شیر را یک قاشق یک قاشق اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. این کرم را روی نان بریزید و نان را چندین ساعت یا حتی یک شب تا صبح داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس برش دهید.
کاپکیک کدوحلوایی
• تعداد: ۱۲ نفر
• زمان تهیه و پخت: 2 ساعت و 15 دقیقه
مواد لازم
• ¼ پیمانه خامه ترش
• ¼ پیمانه کره آب شده
• دو قاشق چایخوری وانیل
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
• نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
• ۵ پیمانه خاکه قند
• رنگ غذا سبز
• رنگ غذا قهوه ای
• شیر
• ۱۲ قالب کاپ کیک+ کاغذروغنی های کاپ کیک
طرز تهیه
۱. برای تهیه خامه روی کاپکیک، در کاسه همزن برقی، خامه ترش، کره، وانیل، دارچین و جوزهندی را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید. خاکه قند را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا نرم و یکدست شود. رنگ غذای قهوه ای و سبز را با هم به مواد اضافه کنید تا سبز چمنی و تیره به دست بیاید. سپس شیر اضافه کنید.
۲. مواد را داخل قیف قنادی بریزید و طوری روی کاپکیک ها بریزید که شبیه چمن بشوند.
۳. اگر شکلات به شکل کدوحلوایی پیدا کردید، می توانید روی هر کاپکیک دو یا سه شکلات بگذارید.
کاپکیک شکر و ادویه
• تعداد: ۲۶ عدد
مواد لازم
• مواد کیک زرد دو لایه
• 113 گرم پنیر خامه ای، نرم شده
• ۴ عدد تخم مرغ
• ¾ پیمانه آب
• نصف پیمانه روغن گیاهی
• ¼ پیمانه شکر قهوه ای
• ۱ تا ۱.۵ قاشق چایخوری پودر دارچین
• یک قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده
• یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
• یک قاشق چایخوری وانیل
• ¼ قاشق چایخوری پودر میخک
• نصف پیمانه شکر قهوه ای
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب های مافین را کاغذ روغنی بگذارید. در کاسه همزن برقی، مواد کیک زرد، پنیر خامه ای، تخم مرغ ها، آب، روغن، ¼ پیمانه شکر قهوه ای، ۱.۵ قاشق چایخوری دارچین، جوزهندی، زنجبیل، وانیل و میخک را با هم مخلوط کنید. با همزن برقی و سرعت متوسط حدود یک دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. مواد را با قاشق داخل قالب های مافین بریزید و دوسوم قالب را پر کنید. با قاشق سطح روی مواد را صاف کنید.
۲. در یک کاسه کوچک، نصف پیمانه شکر قهوه ای و نصف قاشق چایخوری دارچین را با هم مخلوط کنید. حدود یک قاشق چایخوری از مخلوط شکر قهوه ای را رو کاپ کیک ها بریزید.
۳. حدود ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید و پیش از سرو، آنها را ۱۰ دقیقه بیرون از فر بگذارید تا کمی خنک شوند.
کوکی کدوحلوایی
• تعداد: ۶۰ عدد
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• پخت: ۱۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت
مواد لازم
• دو پیمانه کره، آب شده
• دو پیمانه شکر
• دو قاشق چایخوری جوش شیرین
• یک قاشق چایخوری نمک
• یک قاشق چایخوری پودر دارچین
• یک قاشق چایخوری جوزهندی
• دو عدد تخم مرغ
• دو قاشق چایخوری وانیل
• ۴۲۵ گرم کدوحلوایی
• 4 پیمانه آرد کامل
• نصف پیمانه شکر
• نصف پیمانه شکر قهوه ای
• ¼ پیمانه شیر
• یک قاشق چایخوری وانیل
• ۲ ¾ پیمانه شکر
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، دو پیمانه کره را با سرعت متوسط حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید و شکر سفید، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین و جوز هندی را اضافه کنید. هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. تخم مرغ ها و دو قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. تا جایی که همزن برقی اجازه می دهد، آرد اضافه کنید و سپس با قاشق چوبی باقی مانده آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
۲. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. دو قاشق چایخوری از مواد را با فاصله داخل سینی بریزید و ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر بپزید. سپس روی توری قرار دهید تا خنک شوند.
۳. در یک قابلمه کوچک، نصف پیمانه کره و شکر قهوه ای رابا هم مخلوط کنید. آنها را داخل یک کاسه متوسط بریزید. شیر و یک قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید. خاکه قند را اضافه کنید. خامه به دست آمده را روی کوکی ها بریزید. در صورت تمایل، برای تزئین پودر دارچین روی آنها بپاشید.
نظر کاربران
با تشکر از دستورهای پخت غذایی شما که بی نطیر می باشد فقط یک انتقاد کوچک دارم مواد اولیه اکثر غذاهای شما به راحتی پیدا نمیشود و متاسفانه از درست کردن آنها عاجز میمانیم مثلا عصاره ذرت تیره یا شیره افرا و خیلی مواد دیگر که یا پیدا نمی شود یا اگر پیدا شود در هر جایی نیست و پیدا کردن این نوع مواد سخت است لطفاً دستوراتی را بنویسید که مواد اولیه آن راحت تر در دسترس باشد و یا جایگزین معرفی کنید چون بعضی از این مواد اصلا در ایران نیست
پاسخ ها
منم موافقم
خیلی خوشمزه و شیکن