نارکدو را حتما امتحان کنید!
نارکدو یکی از غذاهای خوشمزه سنتی است که حتما عاشقش میشوید.
مجله سرآشپز - سارا خسرویان: نارکدو یکی از غذاهای خوشمزه سنتی است که حتما عاشقش میشوید.
مواد مورد نیاز
مواد مورد نیاز
- کدوسبز (رنده شده): 4 عدد
- پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
- سیر (له شده): 2 حبه
- رب انار: حدود 6 ق س
- پودر گردو: 4 ق س
- ماست: 2 ق س
- پیازداغ: 2 ق س
- نعناداغ: 2 ق س
- روغن مایع: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش پخت
۱. پیاز را به همراه مقداری روغن داخل تابه ای سرخ کنید. بعد سیر را به آن افزوده و تفت دهید.
2. کدو را به مواد افزوده و کمی تفت دهید. بعد رب انار را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
۳. پودر گردو را به مواد اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید (به صورتی که در حین تفت دادن آن را هم بزنید تا نسوزد و جا بیفتد).
4. نمک و فلفل مواد را اندازه کرده و داخل ظرفی بریزید. بعد آن را با ماست، پیازداغ، نعناداغ تزیین نمایید.
پ
ارسال نظر