بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی
بادمجان پلو را هم قزوینی ها درست میکنند و هم شیرازی ها. هر دو نوع هم خوشمزه و لذیذ است و ما برای ادای احترام به این دو روش طبخ، به ارائه دستور پخت هر دو غذا روی آورده ایم.
- برنج :یک کیلوگرم
- بادمجان حلقه شده :یک کیلوگرم
- پیاز سرخ شده :یک پیمانه
- گوشت چرخ کرده :۵۰۰ گرم
- گوجه فرنگی حلقه شده :۲ پیمانه یا ۵ عدد
- رب گوجه فرنگی :۲ قاشق غذاخوری
- روغن :نصف پیمانه
- نمک، ادویه و زردچوبه :به میزان لازم
1. بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.
2. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.
3. می توانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.
- برنج: ۲پیمانه
- مرغ: ۳۰۰گرم
- بادمجان: ۲عدد
- پیاز: ۱عدد
- زرده تخم مرغ: ۲عدد
- زرشك: ۵قاشق سوپخوری (پلویی)
- ماست: ۵قاشق سوپخوری
- شكر: ۲قاشق غذاخوری
- كره: ۱۰۰گرم
- سیب زمینی: ۲عدد
- زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه
1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم.
2. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.
3. زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد.
نظر کاربران
شیرازی پلو خیلی خوشمزه هست.