آش رشته مجلسی
آش رشته یک غذای ایرانی معروف و خوشمزه است. حتما شما هم در دورهمیهای خانوادگی یا در هوای سرد زمستان این آش را امتحان کردهاید و از خوردن آن لذت بردهاید. در اینجا برایتان طرز تهیه آش رشته مجلسی و همچنین مدلهای تزئین آن را آورده ایم.
- نعناع خشک به میزان لازم
- کشک به میزان لازم
- آب به میزان لازم
- حبوبات پخته (نخود و لوبیا چیتی و عدس و ماش ) از هر کدام یک پیمانه
- سبزی آش (تره، شوید، گشنیز و اسفناج) نیم کیلو
- روغن به میزان لازم
- سیر یک بوته
- پیاز بزرگ ۲ عدد
- آرد ۲ قاشق غذاخوری
- رشته آشی ۲۰۰ گرم
- نمک و زرد چوبه به میزان لازم
نکته : از پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ کمی برای تزیین نگه دارید.
6. اکنون در ماهیتابه تان کمی روغن بریزید. سپس چند قاشق نعناع به ان اضافه کنید و وقتی کمی حرارت دید زیرش را خاموش کنید. یادتان باشد نعناع نباید سرخ شود فقط باید کمی حرارت ببیند. چون نعناع خیلی زود می سوزد. باید مراقب آن باشید.
8. در این مرحله هم باید دو قاشق آرد روی سیر ریخته و خیلی کم تفت بدهید. آردتان باید مانند شکل کمی طلایی شود. اصلا آرد نباید بو داده شود.
۹. در مرحله بعدی شما باید دو قاشق از نعناع داغ و دو قاشق از پیاز داغ رو را هم به این مواد اضافه کرده و سپس ان را کنار بگذارید.
2 - یادتان باشد اگر رشته زیاد بپزد، وا رفته و خمیر می شود . در این صورت گاهی آش قابل خوردن نیست. فقط باید حدود ده دقیقه صبر کنید تا مغز رشته پخته شود.
3 - پیشنهاد می کنیم حبوبات پخته شده را از قبل در یخچال نگه داشته و در مواقع ضروری از آن استفاده کنید. این کار باعث افزایش سرعت پخت آش می شود.
1. همیشه از قابلمه جادار استفاده کن تا رشته های به هم نچسبه.
۲. سبزی آش رو درشت خورد کنی بهتره
3. پیاز داغ رو داخل مواد هم بریز.هر چی پیاز بیشتر باشه آش رشته مجلسی تر و جا افتاده تر میشه.
۴. به مواد نمک نزن آخه کشک ها اکثرشون شور هستن.
5. بهتره کشک در ظرفی جدا جوشونده بشه بعد بره داخل آش.
۶. به پیاز داغ زردچوبه بزن تا آش رشته مخصوص و خوشرنگ داشته باشی.
تزیین آش رشته خوشمزه
1. کمی زعفرون به کشک بزن تا بتونی روی آش رو تزیین مجلسی بزنی. از شابلون هم میشه استفاده کرد.
۲. کشک رو کمی سفت تر توی کیسه فریزر بریز و سه گوش ببر و با مهارت روی آش طرح بکش.
3. سیر رو زیاد تف نده تلخ میشه فقط با روغن داغ یه کمی حرارت بده.
۴. با کشک سفید و زرد، نعنا داغ، پیازداغ، سیر داغ و کمی از حبوبات پخته آش رو تزیین کن.
نظر کاربران
مرسی مرسی
خبلی بدیدید خیلی بد خیلی بد خیلی بد.دلم خواست.
این چیه دیگه سبزی آش جعفری باید حتما باشه شوید اختیاری هست نباشه بهتره سبزی پلو که نیست