سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی
زمستونه و سوپ های مختلف خیلی میچسبه از سوپ های گیاهی گرفته تا مرغی یا گوشتی …
- ۱۵۰ گرم گوشت (ترجیحا گوسفند نباشد)
- ۱۰۰ گرم جوی پوست کنده
- ۴ عدد هویج
- ۲۰۰ گرم کرفس
- ۲ مشت گشنیز تازه
- ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه :
- برای تهیه این سوپ ابتدا باید گوشت رو بپزیم. اینکه از چه گوشتی هم استفاده کنیم سلیقه ایه اما من از گوشت گوساله ی کم چرب استفاده کردم چون به نظرم گوشت گوسفند یا گوشت پر چرب برای سوپ خیلی سنگینه. گوشت رو خورد کرده و همراه کمی روغن، فلفل، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری از کل پیاز داغ داخل قابلمه میریزیم بعد مواد رو با هم تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده.
- ۳ لیوان آب سرد به گوشت اصافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت برای حدود ۲ ساعت بپزه. وقتی گوشت پخت به اندازه کافی نمک هم بهش اضافه میکنیم.
- جو پوست کنده رو هم همراه ۳ لیوان آب داخل یه قابلمه دیگه میریزم و میذاریم تا برای ۱ الی ۲ ساعت بپزه تا نرم بشه و لعاب بندازه.
- بعد از این مدت جو پخته و نرم شده.
- وقتی گوشت پخت از آبش درش میاریم و کمی خوردش میکنیم.
- گوشت خورد شده رو به جو پخته اضافه کرده و با گوشتکوب برقی خوب پوره شون میکنیم یا اینکه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم.
- حالا آب گوشت رو هم به پوره مون اضافه میکنیم و حدود ۲ الی ۳ لیوان دیگه آب هم بسته به غلظتی که میپسندیم، داخل سوپ میریزیم.
- رب رو همراه کمی روغن، یک قاشق پیاز داغ و زرچوبه کمی سرخ میکنیم تا از خامی دربیاد.
- حالا هویج خام خورد شده، کرفس خام خورد شده و رب سرخ شده رو به مایه سوپمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سوپ با حرارت ملایم قوام بیاد و سبزیجات هم بپزن.
- در یک ربع انتهایی هم گشنیز خورد شده رو اضافه میکنیم.
- حالا سوپ خوشمزه ما آماده سرو کردنه … نوش جان
نظر کاربران
عالی بود