طرز تهیه دو نوع کیک نارگیلی و گردویی
کیک نارگیلی و کیک گردویی دو نوع کیک محبوب بین انواع کیک ها هستند که در این مطلب طرز تهیه این دو کیک خوشمزه را آورده ایم.
کیک نارگیلی
مواد لازم:
- کره (ذوب شده): یک و یک دوم پیمانه
- شکر: یک دوم پیمانه
- تخم مرغ: ۴ عدد
- ماست یونانی: یک پیمانه
- بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
- وانیل: یک قاشق چای خوری
- آرد: یک و سه چهارم پیمانه
- پودر نارگیل (برشته شده): یک پیمانه + ۲ قاشق سوپ خوری برای تزیین
- خامه فرم گرفته: یک و یک دوم پیمانه
- پودر شکر: ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. کره ذوب شده و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای و حجیم شوند.
۵. خمیر را در قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت ۶۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
7. پس از این که کیک خنک شد، آن را از قالب جدا کنید.
۸. خامه فرم گرفته و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و روی کیک را با آن تزیین کنید و ۲ قاشق پودر نارگیل برشته شده باقیمانده را روی آن بپاشید. سپس سرو کنید.
کیک گردویی
طعم این کیک هوش از سرتان می برد
میزان سرو: ۶ نفر
مواد لازم:
- گردو (پودر شده): دو و یک دوم پیمانه
- تخم مرغ: 3 عدد
- شیر: 150 میلی لیتر
- ملاس نیشکر: 2 قاشق سوپ خوری
- بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
- وانیل: یک قاشق چای خوری
- دارچین (پودر شده): یک قاشق چای خوری
- پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق سوپ خوری
- خرما (هسته جدا و خردشده): 8 الی 10 عدد
- کشمش: یک مشت
طرز تهیه:
۱. تخم مرغ ها را با همزن حدود ۳ الی ۴ دقیقه بزنید.
5. خمیر به دست آمده را در یک قالب کیک پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
نکته:
به جای ملاس نیشکر می توانید از شیره افرا یا عسل استفاده کنید.
نظر کاربران
سلام می شود جوش شیرین را به جای بکینک پودر در کیک استفاده کرد؟