۶۶۱۱۹۱
۱ نظر
۵۰۵۰
۱ نظر
۵۰۵۰
پ

طرز تهیه دو نوع کیک نارگیلی و گردویی

کیک نارگیلی و کیک گردویی دو نوع کیک محبوب بین انواع کیک ها هستند که در این مطلب طرز تهیه این دو کیک خوشمزه را آورده ایم.

ماهنامه کیک و شیرینی: کیک نارگیلی و کیک گردویی دو نوع کیک محبوب بین انواع کیک ها هستند که در این مطلب طرز تهیه این دو کیک خوشمزه را آورده ایم.

کیک نارگیلی

مواد لازم:

  • کره (ذوب شده): یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • ماست یونانی: یک پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • آرد: یک و سه چهارم پیمانه
  • پودر نارگیل (برشته شده): یک پیمانه + ۲ قاشق سوپ خوری برای تزیین
  • خامه فرم گرفته: یک و یک دوم پیمانه
  • پودر شکر: ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه دو نوع کیک نارگیلی و گردویی

طرز تهیه:

1. کره ذوب شده و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای و حجیم شوند.
2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
3. ماست یونانی، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
4. آرد و یک پیمانه پودر نارگیل برشته شده را با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.

۵. خمیر را در قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت ۶۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
۶. برای حصول اطمینان از پخت کیک، خلالی چوبی در آن فرو کنید، در صورتی که تمیز بیرون آید، یعنی کیک پخته است.

7. پس از این که کیک خنک شد، آن را از قالب جدا کنید.

۸. خامه فرم گرفته و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و روی کیک را با آن تزیین کنید و ۲ قاشق پودر نارگیل برشته شده باقیمانده را روی آن بپاشید. سپس سرو کنید.


کیک گردویی

طعم این کیک هوش از سرتان می برد

میزان سرو: ۶ نفر

مواد لازم:

  • گردو (پودر شده): دو و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شیر: 150 میلی لیتر
  • ملاس نیشکر: 2 قاشق سوپ خوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • دارچین (پودر شده): یک قاشق چای خوری
  • پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق سوپ خوری
  • خرما (هسته جدا و خردشده): 8 الی 10 عدد
  • کشمش: یک مشت
طرز تهیه دو نوع کیک نارگیلی و گردویی

طرز تهیه:

۱. تخم مرغ ها را با همزن حدود ۳ الی ۴ دقیقه بزنید.
۲. شیر، ملاس نیشکر، بیکینگ پودر، وانیل و پودر دارچین را اضافه و مخلوط کنید.
۳.گردوی پودر شده و پوست رنده شده پرتقال را اضافه و مخلوط کنید.
۴. خرمای هسته جدا و خرد شده و کشمش را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

5. خمیر به دست آمده را در یک قالب کیک پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
5. سپس آن را از فر درآورید و پس از کمی خنک شدن از قالب جدا کرده و سرو کنید.

نکته:

به جای ملاس نیشکر می توانید از شیره افرا یا عسل استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    سلام می شود جوش شیرین را به جای بکینک پودر در کیک استفاده کرد‌‌؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج