چاکلت لاوا کیک که یک نوع کیک شکلاتی است که وقتی آنرا برش میدهید، شکلات ذوب شده از آن بیرون میریزد.
ماهنامه کیک و شیرینی: چاکلت لاوا کیک که یک نوع کیک شکلاتی است که وقتی آنرا برش میدهید، شکلات ذوب شده از آن بیرون میریزد.
میزان سرو: ۶ نفر
مواد لازم:
کره: 150 گرم
شکلات نیمه تلخ: یک و یک سوم پیمانه
آرد: یک دوم پیمانه
پودر شکر: یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
زرده تخم مرغ: 3 عدد
اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
پودر قهوه فوری: یک دوم قاشق چای خوری (در صورت تمایل)
برگ نعناع: برای تزیین
بستنی وانیلی: برای سرو
طرز تهیه:
۱. کره و شکلات نیمه تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
۲. آرد و پودر شکر را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.
۳. تخم مرغ ها و زرده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
۴. اسانس وانیل و پودر قهوه فوری را اضافه کنید.
۵. مواد را به خوبی مخلوط کنید.
۶. خمیر به دست آمده را در قالب کاپ کیک ۶ حفره ای از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید و به مدت ۱۴ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک ها بپزند و قسمت میانی آنها کمی نرم و بلافاصله سرو کنید.
۷. آنها را با برگ نعناع تازه، میوه های دلخواه و بستنی وانیلی تزیین کنید.
نکته: توجه داشته باشید که اگر کیک ها بیش از حد بپزند، قسمت میانی آنها به صورت شل و مذاب نخواهدبود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
کی این کیک درست کرده؟؟؟؟؟
پاسخ ها
من چندبار امتحان كردم اينجوري نشد
واااا
من اصلا درست نکردم ولی به نظر خوشمزه میاد
به نظرتون همینجوری میشه
به نظرتون همینجوری میشه