طرز تهیه بیسکوییت زنجبیلی
بیسکوییت زنجبیلی یک بیسکوییت خوشمزه با طعمی نوستالژیک است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
- روغن نارگیل: یک دوم پیمانه
- شکر: یک چهارم پیمانه
- شکر قهوه ای: یک سوم پیمانه
- آرد: 2 پیمانه
- پودر دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
- جوز هندی (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
- زنجبیل (پودر شده): یک و یک دوم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- شیره افرا یا عسل: یک چهارم پیمانه
- شیر: یک چهارم پیمانه
- پودر شکر: یک پیمانه
- آب لیمو سنگی: 3 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:
۱. روغن نارگیل، شکر و شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
6. پودر شکر و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و روی بیسکویت ها را با این مخلوط و آیسینگ رنگی تزیین کنید.
نظر کاربران
عالی