۶۵۹۲۸۹
۲ نظر
۵۱۷۶
۲ نظر
۵۱۷۶
پ

بفرمایید کوفته تخم مرغ!

این کوفته یه غذای قدیمی آذربایجانه که با مواد کوفته تبریزی درست میشه، اما بدون گوشت و برای انسجامش از تخم مرغ استفاده میشه و به همین دلیل اسمش کوفته تخم مرغه.

ماهنامه سفره ایرانی: این کوفته یه غذای قدیمی آذربایجانه که با مواد کوفته تبریزی درست میشه، اما بدون گوشت و برای انسجامش از تخم مرغ استفاده میشه و به همین دلیل اسمش کوفته تخم مرغه.

مواد لازم:

  • پیاز: یک عدد
  • گوشت چرخ کرده: 750گرم
  • زیره (پودرشده): یک قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
  • هویج (پخته): یک عدد
  • برگ جعفری: یک مشت
  • تخم مرغ (آب پز): 2 عدد
  • نخودفرنگی (پخته): یک پیمانه
  • پودر سوخاری: 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
بفرمایید کوفته تخم مرغ!

روش تهیه:

۱. برگ جعفری را ریز خرد کنید.
2. پیاز را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
۳. برگ جعفری ریز خردشده را اضافه کنید.
4. زیره پودرشده را اضافه کنید.
۵. پودر سوخاری را اضافه کنید.
6. نمک را اضافه کنید.
۷. فلفل سیاه پودر شده را اضافه کنید.
8. مواد را حدود 5 دقیقه ورز دهید.
۹. مواد را به ضخامت یک بند انگشت روی سلفون پهن کنید.
10. هویج و تخم مرغ ها را روی مواد قرار دهید به کمک سلفون رول کنید.
۱۱. به آرامی و با دقت رول گوشت را به سینی فر انتقال دهید.
12. نخودفرنگی را روی رول گوشت بریزید (در صورت تمایل می توانید نخودفرنگی را داخل گوشت بریزید).
۱۳. رب گوجه فرنگی را در یک پیمانه آب حل کنید و روی رول گوشت بریزید.
14. روی رول را با کاغذ روغنی بپوشانید و حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا گوشت بپزد. کاغذ روغنی روی رول گوشت را بردارید 10 دقیقه دیگر به پخت آن ادامه دهید. سپس برش داده و سرو کنید.

نکته: به جای پودر سوخاری می توانید از نان خشک پودرشده استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • باران ۷۹

    باران هستم سال دوم دبیرستان رشته ریاضی شهر سنندج علاقه خاصی دارم ب اشپزی ایشالا همیشه موفق باشید

  • باران ۷۹

    باران هستم سال دوم دبیرستان رشته ریاضی شهر سنندج علاقه خاصی دارم ب اشپزی ایشالا همیشه موفق باشید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج