طرز تهیه سوپ گردو و خامه
سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.
مواد لازم:
- آب مرغ: 4 الی 5 پیمانه
- سیر (ریز خردشده): یک حبه
- پیازچه (ریز خردشده): یک عدد
- گردو (خرد شده): یک پیمانه
- جوز هندی (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
مواد لازم کرم:
- کره: 2 قاشق سوپ خوری
- آرد: 2 قاشق سوپ خوری
- خامه: 100 میلی متر
- جوز هندی (پودر شده): یک قاشق چای خوری
مواد لازم رویه:
- برگ گشنیز (تازه): یک الی 2 عدد
- گردو (خرد شده): به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱. آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
5. برای تهیه کرم، کره را در ظرفی مناسبی روی حرارت ذوب کنید.
۶. آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
9. کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
ارسال نظر