طرز تهیه بیسکویت با روکش آیسینگ
از آیسینگ برای تزئین این بیسکوییت خیلی خوشمزه استفاده کنید و در جشن تولدها سرو کنید.
مواد مورد نیاز:
- آرد (الک شده): 2 پیمانه (300 گرم)
- کره (نرم شده): سه چهارم پیمانه (160 گرم)
- پودر قند: 150 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

روش پخت:
۱. وانیل و تخم مرغ (از ۱ ساعت قبل در دمای محیط یا درون ظرفی حاوی آب ولرم بگذارید) را داخل کاسه ای با دور کند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه بزنید.
3. آرد را الک کرده و در دو مرحله به مواد افزوده و به وسیله لیسک (یا دست) مخلوط کنید تا به صورت خمیری نرم و چسبنده شود. بعد روی آن روکش نایلونی کشیده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
۴. با استفاده از وردنه ای خمیر آماده شده را روی سطح صافی به صورت نازک به ضخامت ۲ میلی متر پهن کرده و با کاتر گرد برش بزنید.
5. برش های خمیر را داخل سینی فرم که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و روی آن کاغذ روغنی انداخته شده، بچینید.
۷. بیسکویت را با استفاده از آیسینگ های رنگی به دلخواه تزیین کرده و حدود ۴ ساعت کنار بگذارید تا کاملا خشک شود. سپس نوش جان کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
برای تهیه آیسینگ:
نظر کاربران
شکلش جالب بود