۶۵۸۱۱۱
۵۰۱۸
۵۰۱۸
پ

طرز تهیه مسما انار و بادنجان

مسما انار بادنجان، یک غذای بی نهایت لذیذ است که به شما پیشنهاد می کنیم حتما میل کنید.

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: مسما انار بادنجان، یک غذای بی نهایت لذیذ است که به شما پیشنهاد می کنیم حتما میل کنید.

مواد مورد نیاز:

  • گوشت چرخ شده: 250 گرم
  • پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
  • بادنجان: 6 عدد
  • انار (دانه شده): 1 پیمانه
  • غوره: یک دوم پیمانه
  • گردو (خردشده): به میزان لازم
  • زردآلو (خشک شده): 100 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 2 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه مسما انار و بادنجان

روش پخت:

۱. مقداری روغن داخل قابلمه ای گرم کرده، بعد پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود.
۲. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن عوض شود.
۳. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با مقداری آب روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزد.

4. بادنجان را پوست کنده، سپس به صورت درسته تمام قسمت های آن را داخل تابه ای حاوی مقداری روغن سرخ کنید.

۵. زردآلو را داخل ۱ پیمانه آب ولرم به مدت ۶۰ دقیقه خیس کرده، بعد درون دستگاه غذاساز پوره کنید.

6. انار، غوره، گردو، زردآلو پوره شده و رب گوجه فرنگی را به گوش پخته شده، بیفزایید و به مدت 40 دقیقه بگذارید تا خورش جا بیفتد.

۷. بادنجان سرخ شده را به خورش بیفزایید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا بادنجان پخته و خورش کاملا جابیفتد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج