طرز تهیه سوپ پرتقال، سوپ خوشمزه زمستانی
تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود. این سوپ در شمال كشور زیاد طبخ میشود.
- آب پرتقال ۲ لیوان
- آرد ۱/۲ پیمانه
- گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
- مرغ ۱ کیلوگرم
- سیر ۲ حبه
- پیاز ۱ عدد
- کره۵۰ گرم
- شکر ۱ قاشق چای خوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- ابتدا مرغ را با افزودنی های دلخواه بپزید و پس از آن استخوانهای مرغ را جدا كرده و آن را چرخ كنید.درون ظرفی مناسب روغن یا كره را داغ كرده و پیاز را در آن سرخ كنید و پس از آن سیر را هم اضافه كرده و تفت دهید
- به ترتیب آرد و گوجه فرنگی رنده شده را به غذا اضافه كرده و پس از چند دقیقه نمك و ادویه را هم اضافه كنید.
- مواد را خوب مخلوط كرده و سپس آب پرتقال ، مرغ و شكر را به سوپ اضافه كرده و اجازه دهید ۲۰ دقیقه با هم بجوشند.سوپ را پس از این مدت آماده سرو كنید.
- میتوانید برای تزیین از جعفری خرد كرده استفاده كنید
- اگر دوست دارید مواد را پس از پختن داخل مخلوط كن میكس كنید تا سوپ شما یكنواخت شود
- حواستان باشد آرد را كم كم به سوپ اضافه كنید تا گلوله نشود و پس از اضافه كردن آرد مدام هم بزنید
ارسال نظر