اردور اسفناج با ژامبون
ابتدا اسفناجها را شسته، خرد كرده و ميپزيم و طبق دستور ۲ ليوان اسفناج پخته شده آماده ميكنيم، پياز را نگيني خيلي ريز خرد كرده و با كمي كره و روغن مايع داخل يك ماهيتابه مناسب تفت ميدهيم
- ژامبون مرغ يا گوشت: ۱۲ تا ۱۵ ورق
- اسفناج پختهشده: حدود ۲ ليوان
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- پياز متوسط: يكعدد
- پودر پنير پارمسان: ۲ قاشق غذا خوري
- خامه صبحانه: ۵۰گرم
- پنير فيلادلفيا يا پنير مخصوص پيتزا: ۴ قاشق غذا خوري
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه :
۱. ابتدا اسفناجها را شسته، خرد كرده و ميپزيم و طبق دستور ۲ ليوان اسفناج پخته شده آماده ميكنيم، پياز را نگيني خيلي ريز خرد كرده و با كمي كره و روغن مايع داخل يك ماهيتابه مناسب تفت ميدهيم، وقتي پيازها بلوري شدند اسفناج را اضافه كرده و با پياز خوب تفت ميدهيم تا بوي خامي اسفناج گرفته شده و عطر خوش آن متصاعد شود.
۲. قارچها را نيز ريز خرد كرده به مخلوط اسفناج اضافه ميكنيم و كمي تفت ميدهيم تا قارچها نيز كمي پخته شوند. مواد را پس از اينكه آماده شد با نمك و فلفل مزهدار كرده و از روي حرارت برميداريم.
۳. ورقههاي ژامبون را كه بهتر است مستطيلشكل باشند پهن كرده، يكطرف آنها از مواد قرار ميدهيم و كمي پنير پيتزا قرار داده و سپس لوله ميكنيم.
۴.كف يك سيني يا پيركس را خامه صبحانه ريخته و روي آن فلفل سياه و مقداري نمك ميپاشيم سپس رولهاي آمادهشده را روي خامه چيده و روي تمامي آنها را با پودر پنير پارمسان ميپوشانيم.
۵. فر را از قبل با دماي ۱۸۰ سانتيگراد گرم كرده و سيني را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه روي پنجره وسط فر قرار ميدهيم تا رولها گرم شده و پنير داخل آنها نيز ذوب شود.
۶. براي تزئين روي آنها ميتوانيم از مقداري سبزي خشك معطر مثل مرزه و پودر فلفل سياه استفاده كنيم. اين رولها براي اردور و پذيرايي عصرانه خيلي مناسب هستند و اگر آنها را كمي تند درست كنيم خيلي خوشخوراكترند.
ارسال نظر