ورقه؛ کوکوی لذید گیلکی ها
نوعي كوكوي بادمجان گيلكي كه با نان يا كته خورده ميشود. برخلاف ظاهر سادهاش طعم فوقالعادهاي دارد و تهيه آن در زمان و هزينه صرفهجويي ميكند.
مجله زندگی ایده آل: نوعي كوكوي بادمجان گيلكي كه با نان يا كته خورده ميشود. برخلاف ظاهر سادهاش طعم فوقالعادهاي دارد و تهيه آن در زمان و هزينه صرفهجويي ميكند.
مواد لازم براي ۴ نفر:
- بادمجان متوسط: ۳عدد
- تخممرغ: ۴ تا ۵ عدد
- روغن، نمك و فلفل: به ميزان لازم
- زردچوبه: يك قاشق چايخوري
روش تهيه:
1 - بادمجان را پوست كنده و به صورت حلقههايي به ضخامت 2 سانتيمتر ببريد، روي آن نمك پاشيده و در آبكش بگذاريد تا تلخآب آن خارج شود. پس از حداقل نيم ساعت، آن را شسته و خشك كنيد.
2 - بادمجانها را در روغن سرخ كنيد، سپس با حوله كاغذي روغن اضافه آن را بگيريد.
3 - يك تابه نچسب را چرب كنيد و بادمجانها را كف آن بچينيد. تخممرغها را در يك كاسه شكسته، زردچوبه، نمك و فلفل را اضافه كرده و هم بزنيد تا يكدست شود.
4 - تابه را روي شعله متوسط داغ كنيد، سپس تخممرغها را اضافه كرده و آن را بپزيد تا تخممرغ ببندند. پس از 6 دقيقه، آن را برش داده و پشتورو كنيد تا هر دوطرف آن بپزد. اين غذا را با گوجهفرنگي، ماست و كته سرو كنيد.
نکات کليدي:
1 - اضافه كردن نصف قاشق چايخوري دارچين اختياري است.
2 - اگر بادمجان پوست نازك است آن را با پوست خرد و سرخ كنيد.
نظر کاربران
به همه توصیه می کنم حتما ورقه رو درست کنند. هم راحته و هم خیلی خوشمزه
ورقه بادمجان با بادمجان محلی(گیلان) فوق العاده خوشمزه است.اگرهنگام سرخ کردن بادمجان روی تابه دم کش بگذارید بهتر سرخ می شوددر ضمن طبع بادمجان گرم است ونیازی به دارچین نیست.
من هم از این غذاها که سریع اماده میشه خوشم میاد هم راحته هم با نان صرف میشه