آموزش تصویری تهیه سالاد کاهو و لوبیا
این سالاد بسیار بسیار خوشمزه و عالیه مخصوصا کنار ماکارونی و دمپختک می چسبه.
وب سایت سوران: لوبیا سرشار از پروتئین و بهترین جایگزین گوشت است. لیمو ترش هم سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین ث. گوجه فرنگی ضد سرطان و کاهنده فشار خونه دارای ویتامین های A ، C ، K ، تیامین، ریبوفلاوین، پانتوتنیک اسید، اسید فولیک، ویتامین E ، اسید آمینه های ضروری، املاح معدنی از جمله کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، منیزیوم، مس، منگنز، کبالت، روی و آرسنیک می باشد و برای کاهش وزن اکیدا توصیه میشه.
این سالاد بسیار بسیار خوشمزه و عالیه مخصوصا کنار ماکارونی و دمپختک می چسبه.
مواد اولیه :
- آب لیموی تازه (اگه خیلی ترشه دو قاشق غذاخوری کافیه) نصف استکان
- گوجه فرنگی خرد شده ۳ عدد
- پیاز بنفش خوردشده (می توانید پیاز را حذف کنید ولی طعم خاصی به سالاد می دهد) یک عدد کوچک
- کاهو (کاهو شیراز باشه بهتره) یک عدد متوسط
- لوبیا چیتی پخته شده (بهتره از یک کنسرو لوبیا استفاده کنید خوشمزه تره) یک لیوان (۲۵۰) گرمی
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
1-اگه لوبیا رو خودتون می خواین درست کنید (سالم تره اینجوری) از شب قبل بخیسونید تا هم پف کنه و هم چندبار آبشو عوض کنید و با آب تسویه شده بگذارید کاملا پخته بشه.اگه از کنسرو استفاده می کنید، کنسرو لوبیا رو می گذاریم 25 دقیقه بجوشه و بعد یک سبد یا آبکش کوچک برداشته و بالای یک کاسه بگیرید و کنسرو رو آبکش کنید و لوبیای تو آبکش رو هم تو یه کاسه دیگه می ریزیم تا خنک بشه. سس لوبیا رو نگه دارید.
2-کاهو ها رو شسته و خرد می کنیم.
3-پیاز رو پوست کنده و نگینی بسیار ریز خرد می کنیم می تونید از پیازچه هم استفاده کنید و می تونید پیاز رو کلا حذف کنید ولی طعم خاصی به سالاد میده و باشه بهتره.
4-گوجه ها رو هم نگینی خرد می کنید.
5-همه مواد رو تو یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط می کنیم حالا تو سس لوبیا، فلفل سیاه، آبلیموی تازه و نمک اضافه کنید و هم بزنید و به مواد اضافه نمایید چند بار هم بزنید و سالاد آماده است.
پ
نظر کاربران
خیلی خوش مزس من درس کردم
من درست نکردم اما درستش می کنم از مدلش خوشم میاد