تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده میشود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را آموزش داده ایم. امیدواریم که لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده میشود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را آموزش داده ایم. امیدواریم که لذت ببرید.
مواد لازم خمیر:
آرد: ۱۷۵ گرم
پودر بادام: ۵۰ گرم
کره سرد (مکعبی خردشده): ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۲۵ گرم
شکر قهوه ای: ۲۵ گرم
مواد لازم میانی:
شکر قهوه ای: ۱۵۰ گرم
کره نرم: ۱۸۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
بادام خام (درشت خردشده): ۵۰گرم
پسته خام (درشت خردشده): ۱۵۰ گرم
زردآلو: ۴ عدد
نمک: ۱ پنسه
طرز تهیه:
1. آرد الک شده و پودر بادام و یک پنسه نمک را داخل غذاساز ریخته و کره سرد را به آن اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.
۲. در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شکر را کمی با هم مخلوط کنید و بعد به خمیر اضافه کرده و دوباره غذاساز را روشن کنید تا با هم ترکیب شوند و خمیر نرم و منسجمی به دست بیاید.
۳. خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
۴. سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب گرد تارت انداخته و اضافه های خمیر را با چاقوی تیز ببرید و دوباره قالب را داخل یخچال بگذارید.
۵. در این فاصله مواد داخل تارت را آماده کنید.
طرز تهیه مواد میانی تارت:
۱. شکر و کره نرم را با هم مخلوط کنید و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا پف دار و پوک شود.
۲. سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۳. بعد همزن را خاموش کنید و بادام و پسته خرد شده را به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید و داخل قالب روی خمیر ریخته.
۴. رویش را با پالت صاف کنید و زردآلوها را از وسط دو نیم کنید و روی آن بچینید و مقداری پسته خرد شده رویش بپاشید.
۵. در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه و تا زمانی که روی تارت پف کند و برشته شود بپزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
زردآلو گيرمون بياد همينطوري مي خوريم