کوکی شکلات سفید و فندق؛ سرشار از ویتامین
این کوکی خوشمزه که با شکلات سفید و تکه های فندق تهیه میشود، دسری بسیار خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است.
- جوی دوسر: ۲۵۰ گرم
- آرد: ۲۰۰ گرم
- جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- کره: ۲۵۰ گرم
- شکر: یک دوم پیمانه
- شکر قهوه ای: یک دوم پیمانه
- تخم مرغ: یک عدد
- شیر: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
- وانیل: یک قاشق چای خوری
- چیپس شکلات سفید: یک و یک دوم پیمانه
- فندق (خرد شده): ۲ پیمانه
جوی دوسر، آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کره و شکرها را در ظرفی جداگانه با همزن به خوبی بزنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و با هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید. چیپس شکلات سفید و فندق خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید.
گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) بپزید تا طلایی رنگ شوند. سپس سرو کنید.
نکته:
این نوع جوی دو سر ویژه قنادی است.
ارسال نظر