سوپ لبو؛ پیش غذای شب یلدا
سوپ لبو یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهایی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید.
مواد مورد نیاز:
- پیاز (نگینی خردشده): 100 گرم
- سیر (له شده): 2 حبه
- لبو (مکعبی خردشده): 150 گرم
- سیب زمینی (مکعبی خردشده): 150 گرم
- هویج (مکعبی خردشده): 100 گرم
- تره فرنگی (حلقه ای خردشده): 50 گرم
- آب مرغ: 2 لیتر
- نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
- خامه ترش: به میزان لازم
- روغن نارگیل: 3 ق س
روش پخت:
۱. پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.
3. لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
۴. آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.
5. با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.
۷. سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.
ارسال نظر