۶۴۷۳۵۷
۱ نظر
۵۰۵۷
۱ نظر
۵۰۵۷
پ

طرز تهیه خورش گل کلم

خورش گل کلم یک خورش خوشمزه و مجلسی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: خورش گل کلم یک خورش خوشمزه و مجلسی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد مورد نیاز
  • گوشت خورشی (مکعبی خردشده): ۲۵۰ گرم
  • گل کلم کوچک (گل گل شده): ۱ عدد
  • پیاز (نگینی خردشده): ۱ عدد
  • چوب دارچین: ۳ تکه
  • پودر لیمو عمانی: ۱ ق چ
  • آب غوره: ۱ ق س
  • غوره: ۲ ق س
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: ۲ ق س
  • رب گوجه فرنگی: ۲ ق س
طرز تهیه خورش گل کلم
روش پخت:
1. گوشت، پیاز، زردچوبه و فلفل را با 1 قاشق سوپخوری روغن داخل قابلمه ای تفت داده و با مقداری آب و چوب دارچین روی حرارت بگذارید تا گوشت بپزد.
2. گل کلم را داخل تابه ای به همراه بقیه روغن تفت دهید (اگر می خواهید رژیمی باشد، می توانید آن را سرخ نکنید).
3. پودر لیمو عمانی، آب غوره و نمک را به گوشت اضافه کنید.
4. رب گوجه فرنگی را تفت داده تا بوی خامی آن برود، بعد آن را درون قابلمه گوشت بریزید.
5. گل کلم تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا خورش پخته و جا بیفتد (گل کلم خیلی زود می پزد، بنابراین دقت کنید تا له نشود و ظاهر آن به هم نریزد).
6. در آخر با غوره (مقدار آن با توجه به ذائقه می تواند کم یا زیاد شود) سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بنظر خوشمزه میاد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج