طرز تهیه خورش گل کلم
خورش گل کلم یک خورش خوشمزه و مجلسی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
مجله سرآشپز - سارا خسرویان: خورش گل کلم یک خورش خوشمزه و مجلسی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
مواد مورد نیاز
- گوشت خورشی (مکعبی خردشده): ۲۵۰ گرم
- گل کلم کوچک (گل گل شده): ۱ عدد
- پیاز (نگینی خردشده): ۱ عدد
- چوب دارچین: ۳ تکه
- پودر لیمو عمانی: ۱ ق چ
- آب غوره: ۱ ق س
- غوره: ۲ ق س
- زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: ۲ ق س
- رب گوجه فرنگی: ۲ ق س
روش پخت:
1. گوشت، پیاز، زردچوبه و فلفل را با 1 قاشق سوپخوری روغن داخل قابلمه ای تفت داده و با مقداری آب و چوب دارچین روی حرارت بگذارید تا گوشت بپزد.
2. گل کلم را داخل تابه ای به همراه بقیه روغن تفت دهید (اگر می خواهید رژیمی باشد، می توانید آن را سرخ نکنید).
3. پودر لیمو عمانی، آب غوره و نمک را به گوشت اضافه کنید.
4. رب گوجه فرنگی را تفت داده تا بوی خامی آن برود، بعد آن را درون قابلمه گوشت بریزید.
5. گل کلم تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا خورش پخته و جا بیفتد (گل کلم خیلی زود می پزد، بنابراین دقت کنید تا له نشود و ظاهر آن به هم نریزد).
6. در آخر با غوره (مقدار آن با توجه به ذائقه می تواند کم یا زیاد شود) سرو کنید.
پ
نظر کاربران
بنظر خوشمزه میاد