پای شپرد؛ پای گوشت و سیب زمینی
پای شپرد یک غذای راحت و خوشمزه است که در سادهترین حالت از گوشت خردشده و پیاز در لایه پایین و سیب زمینی له شده در لایه بالا تشکیل شده که در فر پخته و طلایی میشود.
مواد لازم برای لایه گوشتی:
- یک قاشق غذاخوری روغن
- ۷۰۰ گرم گوشت گوسفند یا گوساله چرخ شده
- ۲ حبه سیر خردشده
- یک عدد پیاز بزرگ خردشده
- ۳ قاشق غذاخوری سس ورچسترشایر
- ۱ پیمانه آب گوشت
- ۲ پیمانه مخلوط نخودفرنگی، هویج و ذرت
- نمک و فلفل به مقدار کافی
مواد لازم برای لایه سیب زمینی:
- ۹۰۰ گرم سیب زمینی
- ۴ قاشق غذاخوری کره
- ۱ پیمانه شیر
- یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- ۱ قاشق غذاخوری جعفری خردشده تازه
طرز تهیه:
۱ - سیب زمینیها را بشویید و آبپز کنید و در این مدت گوشتها را آماده کنید.
۲ - یک ظرف مخصوص فر را روی حرارت متوسط قرار دهید.
۳ - روغن و گوشت چرخ شده را داخل ظرف ریخته و ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا زمانی که شروع به قهوهای شدن کند.
۴ - پیاز و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه بپزید تا پیازها شفاف و گوشت سرخ شود.
۵ - سس ورچسترشایر، آب گوشت، سبزیجات، نمک و فلفل را اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید تا آب اضافی آن بخار شود و سپس از روی حرارت بردارید.
۶ - دمای فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۷ - پوست سیب زمینیها را جدا کنید.
۸ - در یک کاسه متوسط، سیب زمینی و کره را مخلوط کنید و له کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. سپس شیر، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را اضافه کنید و باز هم بکوبید.
۹ - سیب زمینیها را روی مخلوط گوشت بریزید و کاملا پخش کنید تا روی گوشتها را بگیرد. از یک چنگال برای ایجاد طرح دلخواه خود روی سیب زمینیها استفاده کنید.
۱۰ - ظرف به مدت ۲۵ دقیقه در یک سوم بالایی فر قرار دهید تا طلایی شود.
۱۱ - پای شپرد خود را از فر خارج کرده و با جعفری خرد شده تزئین کرده و میل کنید.
نظر کاربران
یعنی من الان فهمیدم سس ورچسترشایر چیست