۶۴۴۲۶۱
۵۰۵۰
۵۰۵۰
پ

طرز تهیه رولت هندوانه ای

رولت هندوانه یکی از دسرهای خوشمزه هست که علاوه بر اینکه میتوانید در شب یلدا استفاده کنید، در سایر ایام سال هم میتوان تهیه کرد. ظاهر این رولت بسیار زیبا و شبیه هندوانه است و باعث لذت بردن شما می شود.

وب سایت سر آشپز پاپیون: رولت هندوانه یکی از دسرهای خوشمزه هست که علاوه بر اینکه میتوانید در شب یلدا استفاده کنید، در سایر ایام سال هم میتوان تهیه کرد. ظاهر این رولت بسیار زیبا و شبیه هندوانه است و باعث لذت بردن شما می شود.

مواد لازم
  • رنگ خوراکی سبز و قرمز به مقدار لازم
  • خامه‏ فرم گرفته به مقدار لازم
  • وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودر قند ۳۰ گرم
  • روغن ۳۰ گرم
  • شکر ۷۰ گرم
  • آرد ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد

طرز تهیه رولت هندوانه ای
طرز تهیه

  1. فر رو در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
  2. کف سینی رولت رو کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید.
  3. تخم مرغهارو با شکر مخلوط کرده و خوب بهم زده تا کرمی شوند.
  4. آرد رو کم کم اضافه و زیر و رو کنید تا خوب مخلوط شوند و بعد روغن و وانیل رو اضافه وخوب مخلوط کنید.
  5. مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنیدوخوب مخلوط کنید.
  6. سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید.
  7. دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. ( تفاوت دو رنگ سبز زیاد باشه که خودشو بیشتر نشون بده )
  8. این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک سبز رنگ داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید .برای راه راه روی پوست هندونه.
  9. سینی کیک رو برای ۱۰-۱۲ دقیقه توی فر بذارین تا بپزه.
  10. بعد از پخت روش پودر قند پاشیده و با همون کاغذ رول کنید وبذارید خنک شود.
  11. به یاد داشته باشید که روی حوله ( یا کاغذ روغنی ) که رولت را روی آن بر میگردانید، حتما پودر قند بپاشید که رویه رولت کنده نشود.
  12. اطراف کیک که خشک و سفت شده رو ازش جدا کنید.
  13. خامه فرم گرفته را روی تمام سطح کیک میکشیم واز قسمت قرمز شروع به رول کردن میکنیم .قسمت قرمز داخل میمونه و سبز میاد روی رولت
  14. بعد از خامه کشی و چندساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره ای برش زده و بعد برای تخم هندونه شکلات آبکرده رو داخل قیف ریخته و روی برش ها میریزیم
  15. بعد از اینكه از فر بیرون آوردید حدود ۱ دقیقه كه هوا خورد یك سینی روی اون برگردونید و۵ دقیقه بهش زمان بدید بعد اطراف رولتو جدا كنید از قالب خارج كنید وبا همون كاغذ بدون اینكه جدا كرده باشید بپیچید و باز قبل از اینكه عرق كنه ۲ ،۳ بار باز و بسته كنید تا هوا بخوره ، بعد كه سرد شد كاغذ به آهستگی جدا كنید . با این روش مطمئن باشید رویه رولت كنده نمی شه
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج