غذاهای متنوع با استفاده از روغن زیتون
روغن زیتون یک روغن طبیعی است که از میوه درخت زیتون به دست می آید و خواص سلامت بسیاری دارد. این روغن دارای اسیدهای چرب غیراشباع موفو (MUFA) و آنتی اکسیدان است که باعث طول عمر و کاهش بیماری های مرتبط با مصرف روغن های اشباع می شود.
میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم:
- لوبیا چیتی: ۵۰۰ گرم
- لوبیا سبز: ۵۰۰ گرم
- آب: به مقدارلازم
- پیاز (درشت): یک عدد
- گوجه فرنگی (درشت و رسیده): ۲ عدد
- روغن زیتون: ۳ الی ۴ ق س
- شکر: یک ق س
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. لوبیا سبزها را شسته و به ابعاد کوچک برش دهید.
۵. لوبیا سبز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
8. بقیه روغن زیتون را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید. سپس سرو کنید.
خوراک کدو با روغن زیتون
لذیذ و پرخاصیت، بدون کالری اضافه
میزان سرو: ۴ نفر
مواد لازم:
- پیاز (نگینی خرد شده): یک عدد
- روغن زیتون: 4 ق س
- رب گوجه فرنگی: یک ق چ
- کدو سبز (نگینی خرد شده): 500 گرم
- فلفل قرمز (نگینی خرد شده): یک عدد
- هویج (نگینی خرد شده): 2 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- شکر: یک ق چ
- آب داغ: یک پیمانه
طرز تهیه:
۱. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
3. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و حدود یک الی دو دقیقه تفت دهید.
۴. کدو سبز، فلفل قرمز و هویج نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
پای پاستای ریگاتونی
ستایش پاکدل: برای تجربه ای جدید آماده شوید...
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- پاستای ریگاتونی (لوله ای درشت): یک بسته
- نمک: یک ق س
- آب: به مقدار لازم
- روغن زیتون: ۴ ق س
- پنیر ماتزرلا: به مقدار لازم
مواد لازم سس:
- روغن زیتون: ۴ ق س
- کره: یک ق س
- پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
- سیر (خرد شده): ۲ حبه
- ساقه کرفس (ریز خرد شده): یک عدد
- هویج (رنده شده): یک عدد
- گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
- گوجه فرنگی (رنده شده): ۳ عدد
- سس گوجه فرنگی تند: یک ق چ
- رب گوجه فرنگی: یک ق چ
- آب: یک پیمانه
- شیر: یک پیمانه
طرز تهیه:
1. ابتدا برای تهیه سس، روغن زیتون و کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
۴. گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و برشته شود.
7. پاستا را در مقداری آب و نمک به مدت 6 دقیقه بپزید و سپس زیر آب سرد بگیرید و کنار بگذارید.
۹. سس را روی پاستاها بریزید.
ساندویچ مدیترانه ای
ستایش پاکدل
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- زیتون سیاه (خرد شده): ۴ ق س
- نان پیتا: ۲ عدد
- پستوی ریحان: ۶ ق س
- گوجه فرنگی (درشت): ۲ عدد
- پنیر فتا: ۱۰۰ گرم
- پنیر چدار (ورقه ای): ۱۰۰ گرم
- برگ جعفری (ریز خرد شده): ۸ الی ۱۰ عدد
- روغن زیتون: ۲ ق س
طرز تهیه:
1. یکی از نان های پیتا را باز کرده و برش دهید.
۴. نیمی از پنیر فتا و پنیر چدار را اضافه کنید.
9. ساندویچ ها را در توستر گرم کنید تا پنیر ذوب شود.
پستوی ریحان
ستایش پاکدل
میزان سرو: یک پیمانه
- سیر: 3 حبه
- دانه کاج: یک سوم پیمانه
- برگ ریحان (تازه): 2 پیمانه
- روغن زیتون: یک دوم پیمانه
- پنیر پارمزان (رنده شده): یک دوم پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم.
طرز تهیه:
۱. حبه های سیر و دانه های کاج را در غذاساز یا مخلوط کن قرار داده و با هم مخلوط کنید.
4. پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید.
جامبوشلز
جامبوشلز نوعی پاستای صدفی درشت است.
میزان سرو: ۴ نفر
مواد لازم:
- پاستای جامبوشلز: یک بسته
- برگ اسفناج: 300 گرم
- پنیر خامه ای: 50 گرم
- روغن زیتون: یک ق چ
- آب: یک پیمانه
- پنیر پارمزان (رنده شده): یک الی 2 ق س
طرز تهیه:
۱. اسفناج را در مقدار کمی آب بجوشانید تا نرم شود.
4. داخل پاستاها را با مخلوط اسفناج پر کنید و در ظرف مناسبی بچینید.
پیراشکی گوشت
ستایش پاکدل: غذایی خوشمزه و ساده برای میهمانی ها
میزان سرو: ۸ نفر
مواد لازم خمیر:
- آب: یک پیمانه
- خمیر مایه: یک ق س
- ماست: یک پیمانه
- روغن زیتون: 2 ق س
- نمک: یک ق چ
- آرد: به مقدار لازم
مواد لازم میانی:
- گوشت چرخ کرده: 300 گرم
- پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
مواد اضافی:
- کره (ذوب شده): 100 گرم
- دانه کنجد: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. آب و خمیر مایه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا خمیر مایه ورآید.
5. روی خمیر را با پارچه ای تمیز و مرطوب بپوشانید و حدود 50 دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.
طرز تهیه مواد میانی:
۱. گوش چرخ کرده، پیاز، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.
2. خمیر ورآمده را روی سطح کار آرد پاشیده پهن کنید و با قالب آن را برش دهید.
۴. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
کباب شیشلیک (شاندیز)
مواد لازم:
- گوشت راسته گوسفندی با استخوان: 500 گرم
- پیاز (متوسط): یک عدد
- لیموترش: یک عدد
- فلفل سیاه (پودر شده): نصف ق م
- فلفل سبز کبابی: به مقدار لازم
- روغن زیتون بی بو: یک ق س
- کره گیاهی: یک عدد (15 گرمی)
- زعفران (آب کرده): 2 ق س
- ماست کم چرب: 50 گرم
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا گوشت راسته گوسفندی با استخوان را به شکلی قطعه قطعه کنید که هر قطعه شامل ۲ دنده باشد.
3. بعد از این مدت زمان می بایست پشت استخوان های دنده که گوشت راسته به آن چسبیده را با بیفتک کوب به خوبی بکوبید تا گوشت راسته نازک شده و حالت بگیرد. این کار برای مغزپخت شدن کباب می باشد.
۴. در مرحله بعد تکه های گوشت را سیخ بزنید. وزن استاندارد برای هر کباب ۵۰۰ گرم می باشد.
6. بعد از اینکه کباب کاملا مغز پخت و آبدار شد با فرچه آشپزی سس مخصوص کباب شیشلیک (که از ترکیب کره، زعفران در آب حل شده و لیمو ترش تهیه می شود) را روی کباب بمالید طوری که تمام قسمت های کباب به این سس آغشته شود و بلافاصله سرو نمایید.
نکته:
۱. در نبود منقل کباب پز، می توان از مایکروویو یا فر اجاق گاز نیز استفاده کرد.
5. شیشلیک یک واژه ترکی به معنای کباب سیخی است و در منوی اکثر رستوران های خارجی می باشد.
نظر کاربران
این دستورات غذا یی با این همه لغات انگلیسی که به فارسی می نویسید منو کشته. بهتر نیست همه را به انگلیسی بنو یسید؟ ا
خیلی به کارم اومد مطلبتون، من دنبال یکجا هستم روغن زیتون طبیعی بخرم ،جایی برای تهیه روغن زیتون خوب میشه معرفی کنید؟
ممنون